Αθηνά Ωνάση: Πούλησε την βίλα της... απιστίας

Αθηνά Ωνάση: Πούλησε την βίλα της... απιστίας

Πωλήθηκε όπως είναι... επιπλωμένο. Η Αθηνά Ωνάση θέλει να αφήσει πίσω της ότι έχει να κάνει με τον γάμο της με τον Αλβάτο Ντε Μιράντα Νέτο. Αποφάσισε να πουλήσει την βίλα στο Ουέλινγκτον της Φλόριντα στην οποία ο Βραζιλιάνος αθλητής την... απάτησε προς 12,75 εκατ. δολάρια.

Πρόκειται για μια υπερπολυτελή κατοικία 480τμ, χτισμένη μέσα σε έκταση 2 στρεμμάτων και διαθέτει 4 υπνοδωμάτια, 6 μαρμάρινα μπάνια, μια μοντέρνα κουζίνα και φυσικά όλες τις ανέσεις.

Το στοιχείο της πέτρας χρησιμοποιείται σε αρκετά σημεία της οικίας ενώ το γκρι και το λευκό είναι τα χρώματα που κυριαρχούν στην εξωτερική όψη της έπαυλης. Το εσωτερικό της πάλι, είναι εξαιρετικά φωτεινό εξαιτίας των μεγάλων παραθύρων και των χρωματικών επιλογών που προσδίδουν ζεστασιά στο χώρο. Το καθιστικά διαθέτει ένα μεγάλο χτιστό τζάκι και έπιπλα σε κλασικές γραμμές και γήινες αποχρώσεις.

Σε παρόμοιο στιλ και χρωματισμούς κινούνται και τα υπόλοιπα δωμάτια της κατοικίας. Εκτός από την υπερπολυτελή κατοικία, σε έκταση 25 στρεμμάτων απλώνονται υπερσύγχρονοι στάβλοι.

GALLERY