«Έλαμψε» η Νιάρχου στα βραβεία μόδας του Λονδίνου
VIP Life

«Έλαμψε» η Νιάρχου στα βραβεία μόδας του Λονδίνου

Η Ευγενία Νιάρχου έκλεψε την παράσταση στη βραδιά των φετινών βραβείων μόδας στο Λονδίνο.

Μια βραδιά που τα είχε όλα. Από ελληνική… πινελιά μέχρι πριγκιπική… αύρα! Την παράσταση στο κόκκινο χαλί του Royal Albert Hall το βράδυ της Δευτέρας έκλεψε η Ευγενία Νιάρχου με μια λαμπερή μάξι τουαλέτα κεντημένη με παγιέτες δια χειρός της Mαίρη Κατράντζου.

Στην τελετή απονομής των βραβείων η κόρη της Κρόφορντ, Κάια Γκέρμπερ, κέρδισε τον τίτλο του «μοντέλου της χρονιάς», ενώ στη σκηνή ανέβηκε και η δούκισσα του Σάσεξ Μέγκαν Μαρκλ για να βραβεύσει την Βρετανίδα σχεδιάστρια της Χρονιάς, την Κλερ Γουάτ Κέλερ, η οποία σχεδίασε το νυφικό που φόρεσε στον γάμο της με τον πρίγκιπα Χάρι το περασμένο Μάιο.

Στην τελετή οι ιταλικοί οίκοι μόδας και οι σχεδιαστές τους κυριάρχησαν, αφού… σάρωσαν τα βραβεία. Ο Πιερπάολο Πίτσιολι του Valentino βραβεύτηκε ως ο Σχεδιαστής της Χρονιάς, ενώ η σχεδιάστρια Μιούτσια Πράντα κέρδισε βραβείο για τα ξεχωριστά επιτεύγματά της το 2018 και ο οίκος Gucci κέρδισε το βραβείο Μάρκα της χρονιάς. Μεταξύ άλλων, βραβεύτηκαν για το έργο τους ο καλλιτεχνικός διευθυντής της Dior Κιμ Τζόουνς, και οι σχεδιαστές Βέρτζιλ Αμπλοχ και Ντέμνα Γκβασάλια

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved