Meghan Markle – Πρίγκιπας Harry: Stars της showbiz οι υποψήφιοι νονοί του μικρού Άρτσι  (Photos)
VIP Life

Meghan Markle – Πρίγκιπας Harry: Stars της showbiz οι υποψήφιοι νονοί του μικρού Άρτσι (Photos)

Ο μικρός Archie Harrison, γιος του πρίγκιπα Harry και της Meghan Markle που γεννήθηκε στις 6 Μαΐου 2019, θα πάρει την ευχή του βαπτίσματος στο παρεκκλήσι του Windsor μπροστά σε περίπου 25 προσκεκλημένους.

Μια βάφτιση που στον Τύπο έχει προκαλέσει αρνητικά σχόλια, τόσο για το γεγονός ότι οι δυο γονείς αρνούνται πεισματικά να αποκαλύψουν ποιοι θα είναι οι νονοί, όσο και για το γεγονός ότι το βασιλικό ζευγάρι θα δώσει στον Τύπο μόνο τις φωτογραφίες που θα τραβήξει την ίδια ημέρα ο Κρις Άλερτον, ο ίδιος που είχε απαθανατίσει το ζευγάρι και στον γάμο του.

Σύμφωνα με τη βρετανική Mirror, οι υποψήφιοι νονοί είναι πολλοί τόσο από την πλευρά της Meghan όσο και από την πλευρά του Harry.

Όποιοι κι αν είναι πάντως σίγουρα θα έχουν «αέρα» star αφού ανάμεσα στους υποψήφιους είναι το ζευγάρι George Clooney και Αmal, η Oprah, η 39χρονη Καναδή fashion stylist Τζέσικα Μαλρόνει, η σχεδιάστρια μόδας Misha Nonoo ενώ από τη λίστα των υποψηφίων νονών δεν θα μπορούσε να λείπει ο κολλητός φίλος του πρίγκιπα Harry, Μαρκ Ντάιερ.

Το μυστήριο ωστόσο δεν θα αργήσει να λυθεί αφού σε μερικές ώρες από τώρα θα έχουν ήδη κυκλοφορήσει οι πρώτες φωτογραφίες της βάφτισης.

Εν αναμονή λοιπόν… και να τους ζήσει!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved