Meghan Markle – Πρίγκιπας Harry:Όλες οι λεπτομέρειες της βάφτισης του μικρού Archie - Οι πρώτες φωτό
VIP Life

Meghan Markle – Πρίγκιπας Harry:Όλες οι λεπτομέρειες της βάφτισης του μικρού Archie - Οι πρώτες φωτό

Σήμερα (6 Ιουλίου) ο μικρός Archie Harrison, γιος του πρίγκιπα Harry και της Meghan Markle που γεννήθηκε στις 6 Μαΐου 2019, πήρε την ευχή του βαπτίσματος στο παρεκκλήσι του Windsor μπροστά σε περίπου 25 προσκεκλημένους.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από τον διεθνή Τύπο, οι ευτυχισμένοι γονείς πέταξαν στο κάστρο Windsor με ιδιωτικό ελικόπτερο.

Οι θείοι του μικρού Archie, Kate και William μπήκαν στο χώρο μέσα από μια ιδιωτική είσοδο για να αποφύγουν τα πλήθη κόσμου που είχαν συγκεντρωθεί. Το ζευγάρι έσπασε την παράδοση πραγματοποιώντας τη βάφτιση του μικρού τους, μακριά από τα αδιάκριτα μάτια με μόλις 25 προσκεκλημένους.

Ο Archie φόρεσε ένα χειροποίητο αντίγραφο της βασιλικής ρόμπας.

Το αρχικό αυτό ρούχο έγινε το 1841 και χρησιμοποιήθηκε για όλα τα βασιλικά βαφτίσματα, συμπεριλαμβανομένης της βασίλισσας.

Να σημειώσουμε πως η βάφτιση του μικρού έχει προκαλέσει στον Τύπο αρνητικά σχόλια, τόσο για το γεγονός ότι οι δυο γονείς αρνούνταν πεισματικά να αποκαλύψουν ποιοι θα είναι οι νονοί, όσο και για το γεγονός ότι το βασιλικό ζευγάρι θα δώσει στον Τύπο μόνο τις φωτογραφίες που θα τραβήξει ο Κρις Άλερτον, ο ίδιος που είχε απαθανατίσει το ζευγάρι και στον γάμο του.

Κάντε Bookmark τις σελίδες του Newsbomb.gr για τα Exit Poll 2019 και τα Αποτελέσματα Εκλογών της 7ης Ιουλίου, ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι και με εγκυρότητα!

Διαβάστε επίσης όλες τις τελευταίες εξελίξεις σχετικά με τις επερχόμενες Εθνικές Εκλογές 2019

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved