Αυτές είναι οι περιζήτητες νύφες του διεθνούς jet set (photos)
VIP Life

Αυτές είναι οι περιζήτητες νύφες του διεθνούς jet set (photos)

Είναι νέες, ωραίες, με ακαδημαϊκές σπουδές και με αμύθητη περιουσία.

Με λίγα λόγια, είναι πιο περιζήτητες νύφες του διεθνούς jet set.

Η Μαρία Ολυμπία και οι ξαδέλφες της Τατίλα και Ιζαμπέλ ή Ίζι- όπως είναι γνωστή- έχουν όλα το πακέτο για να γίνεται αρκετός λόγος γύρω από το όνομά τους.

Οι μητέρες τους Μαρί-Σαντάλ, Αλεξάντρα και Πία είναι κληρονόμοι της αμύθητης περιουσίας του πατέρα τους Ρόμπερτ Μίλερ, οι οποίες όμως ακολούθησαν τον δικό τους επαγγελματικό δρόμο και η κάθε μια έκανε έναν ζηλευτό γάμο. Βέβαια, σήμερα, μόνο η Μαρί Σαντάλ εξακολουθεί να είναι παντρεμένη με τον Παύλο και μάλιστα πριν λίγες μέρες γιόρτασαν την 25η επέτειό τους.

Οι κόρες τους, έχουν ήδη ξεκινήσει να μονοπωλούν το ενδιαφέρον των media και ειδικά στην χώρα μας για την Ολυμπία έχει ξοδευτεί αρκετό μελάνι, αλλά και οι ξαδέλφες της Ταλίτα και Ίζι δεν πάνε πίσω.

Οι αντίζηλες της Μαρίας- Ολυμπίας είναι σίγουρα οι ξαδέλφες της.

Δείτε τα τρία κορίτσια να ποζάρουν μαζί για το περιοδικό Vanity Fair στην gallery που ακολουθεί:

Τι είναι αυτό που κάνει ευτυχισμένα τα κορίτσια αυτά;

Η 26χρονη Ίζι Γκατί αγαπάει τη μουσική και έχει αφοσιωθεί σε αυτή. Οι γονείς της αναγνώρισαν την κλίση της σε αυτή από τότε που ήταν τεσσάρων ετών. Σήμερα, έχει δημιουργήσει το συγκρότημα Jean Marlow όπου έχουν κυκλοφορήσει αρκετά τραγούδια. Έχει σπουδάσει κλασικό πιάνο, έχει ασχοληθεί με τη τζαζ και πριν τρία χρόνια έκανε το ντεμπούτο της στην δισκογραφία. Βέβαια, η Ίζι έχει ταλέντο και στην ζωγραφική και ήδη εκπροσωπείται από λονδρέζικη γκαλερί, ενώ η ίδια είχε επιμεληθεί το εικαστικό στο άλμπουμ του συγκροτήματος.

Η 20χρονη Ταλίτα έχει καταφέρει να δημιουργήσει τη δική της συλλογή ρούχων με τη βοήθεια της σχεδιάστριας γιαγιάς της. Μάλιστα έχει γίνει εξώφυλλο στα περιοδικά «Tatler» και «Teen Vogue» ενώ έχει εργαστεί και για την προεδρική καμπάνια της Χίλαρι Κλίντον στις εκλογές του 2016.

Σήμερα, η Τατίλα σπουδάζει Διεθνείς Σχέσεις μαζί με τον ξάδελφό της Κωνσταντίνο Αλέξιο Γλύφξμπουργκ στο Πανεπιστήμιο Τζορτζτάουν. Τέλος, στον ελεύθερο χρόνο της δουλεύει ως μοντέλο για την εμπειρία, αφού τα χρήματα είναι κάτι που δεν την απασχολούν.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved