Meghan Markle: Η απίστευτη εξομολόγησή της – Ο Γολγοθάς που τραβά από την ώρα του γάμου της (Photos)
VIP Life

Meghan Markle: Η απίστευτη εξομολόγησή της – Ο Γολγοθάς που τραβά από την ώρα του γάμου της (Photos)

Η Μέγκαν Μαρκλ επιβεβαιώνει τις φήμες για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει από την ώρα που παντρεύτηκε τον πρίγκιπα Χάρι σε νέο ντοκιμαντέρ, στο οποίο δηλώνει, μεταξύ άλλων, ότι «υπάρχει, αλλά δεν ζει».

Στο «Harry & Meghan: An African Journey», που μεταδόθηκε στο ITV, ο δημοσιογράφος Τομ Μπραντμπάι ακολούθησε το «τρωτό και τραυματισμένο» βασιλικό ζευγάρι στη δεκαήμερη περιοδεία του στη Νότια Αφρική.

Εκεί, σύμφωνα με δημοσίευμα της espresso, ο πρίγκιπας Χάρι ακούγεται να εξηγεί όλα αυτά που τους έκαναν να στραφούν εναντίον του Τύπου, ώστε να μην ξαναβιώσουν τα τραγικά που έζησε με τη μητέρα του.


Όσο για τη δούκισσα του Σάσεξ, η ίδια αποκάλυψε ότι οι φίλοι της την προειδοποίησαν να μην παντρευτεί τον Χάρι, γιατί τα μέσα θα έβαζαν σκοπό να της «καταστρέψουν τη ζωή», και παραδέχθηκε ότι κατά τη διάρκεια του γάμου της αλλά και της εγκυμοσύνης ένιωθε «τρωτή».

Ο Χάρι υπερθεμάτισε λέγοντας ότι η γυναίκα του έχει έρθει αντιμέτωπη με «ανελέητη προπαγάνδα», ενώ παραδέχθηκε ότι ένιωσε μεγάλη πίεση προσπαθώντας να «προστατέψει την οικογένειά του» από την υπερβολική έκθεση στα μέσα, επειδή δεν θέλει να δει το παρελθόν να επαναλαμβάνεται, αναφερόμενος στην τύχη που είχε η μητέρα του.


Οι καυστικά ειλικρινείς συνεντεύξεις έρχονται έπειτα από μήνες δημοσιευμάτων και φημολογιών για το ζευγάρι, τα οποία το στοχοποιούσαν για αποφάσεις όπως η βάφτιση σε κλειστό κύκλο του Αρτσι μέχρι τα ταξίδια του με ιδιωτικά τζετ.

Η Μαρκλ εξήγησε ότι προσπάθησε πραγματικά να «υιοθετήσει τη βρετανική αυτοσυγκράτηση», κατέληξε όμως ότι, όταν θάβεις τα συναισθήματά σου, αυτό που μπορεί να προκύψει είναι «βλάβη».

«Δεν πίστεψα ποτέ ότι θα ήταν εύκολο, αλλά πίστευα ότι το παιχνίδι των μίντια θα ήταν δίκαιο, και με τη διάψευση του τελευταίου μού είναι πολύ δύσκολο να συμβιβαστώ» είπε για τον τρόπο με τον οποίο την αντιμετωπίζουν τα μίντια.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved