Γάμος Νιάρχου: Το pre wedding party στα χιόνια (photos & videos)
VIP Life

Γάμος Νιάρχου: Το pre wedding party στα χιόνια (photos & videos)

Γάμος Νιάρχου: Με κόστος που ξεπερνά τα 5,8 εκατομμύρια ευρώ, ξεκίνησαν τα πάρτι για τον γάμο της χρονιάς!


Τα σκαλιά του δημαρχείου του St. Moritz ετοιμάζονται να ανέβουν το Σαββατοκύριακο ο Σταύρος Νιάρχος και η Ντάσα Ζούκοβα.

Το ζευγάρι έφτασε την Πέμπτη (16/1) στο πολυτελές καταφύγιο των πλουσίων με ιδιωτικό αεροπλάνο προκειμένου να υποδεχτούν τους πλούσιους και διάσημους καλεσμένους του.



Το ζευγάρι που έχει ήδη παντρευτεί με πολιτικό γάμο στο Παρίσι τον περασμένο Οκτώβριο θέλησε να επαναλάβει την τελετή στο πολυτελές θέρετρο στο οποίο κατέχει πολλά ακίνητα μεταξύ των οποίων και πολυτελέστατα ξενοδοχεία προκειμένου να φιλοξενήσει τους φίλους του όπως τους αρμόζει.

Η Ντάσα Ζούκοβα και ο Σταύρος Νιάρχος είναι φίλοι περισσότερα από 10 χρόνια, ακόμη κι όταν η Ρωσίδα καλλιτέχνης ήταν παντρεμένη με τον Ρώσο δισεκατομμυριούχο Ρομάν Αμπράμοβιτς.

Η Ρωσίδα συλλέκτης έργων τέχνης υποδέχθηκε τις φίλες της και έκαναν όλες μαζί σκι στις ελβετικές πλαγιές. Μεταξύ αυτών η ηθοποιός Κate hudson, μαζί με την ηθοποιό Sara Michael Foster, το μοντέλο Kelly Sawyer και τις σχεδιάστριες Jamie Mizrahi και Jennifer Meyer.


Δες στην gallery που ακολουθεί τις φωτογραφίες που ανέβασαν οι πλούσιοι καλεσμένοι του ζευγαριού

Οι πιο γνωστές σχέσεις του Σταύρου Νιάρχου πριν τον γάμο του ήταν αυτές με την Paris Hilton την Lindsey Lohan την Mary-Kate Olsen και την Jessica Hart.

Δείτε το video απο το pre wedding party στα χιόνια

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved