«Μαχαιριά στην καρδιά» της Βασίλισσας – Δείτε πώς βγήκαν Μέγκαν και Χάρι (pics)
VIP Life

«Μαχαιριά στην καρδιά» της Βασίλισσας – Δείτε πώς βγήκαν Μέγκαν και Χάρι (pics)

Σαν δύο κοινοί θνητοί εμφανίστηκε η Μέγκαν Μάρκλ με τον Χάρι στην πρώτη τους κοινή εμφάνιση στον Καναδά μετά τον σάλο του Megxit.

 

Η μεν με πουκάμισο (ανοιχτό μέχρι το μπούστο) και ατημέλητο μαλλί και ο δε με καπέλο τζόκεϊ φωτογραφήθηκαν από τους παπαράτσι και σίγουρα το θέαμα δεν θα αρέσει καθόλου στην Βασίλισσα.

Οι δυο νέοι – σύμφωνα με το TMZ – εθεάθησαν να αποβιβάζονται στον Καναδά από αεροσκάφος με προέλευση από τις ΗΠΑ όπου είχαν πάει για να κλείσουν επικερδείς συμφωνίες.

Να σημειωθεί ότι Χάρι και Μέγκαν επέλεξαν εμπορική πτήση αφού στο παρελθόν είχαν δεχθεί σφοδρή κριτική για τα ταξίδια τους με ιδιωτικά τζετ.

Δείτε στη gallery την εμφάνιση του ζευγαριού:

Κλείνουν το γραφείο τους στο Μπάκιγχαμ

Ο πρίγκιπας Χάρι και η σύζυγός του Μέγκαν Μαρκλ κλείνουν το γραφείο τους στο ανάκτορο του Μπάκιγχαμ, αφήνοντας χωρίς δουλειά τους περίπου 15 εργαζόμενους σε αυτό.

Όπως μεταδίδει το CNNi, το ζευγάρι δεν χρειάζεται πλέον το εν λόγω γραφείο, από τότε που αποφάσισαν να παραιτηθούν από τους βασιλικούς τους τίτλους.

Ενώ οι λεπτομέρειες δεν έχουν ακόμα αποσαφηνιστεί, και καταβάλλονται προσπάθειες ώστε να γίνει αναδιάταξη των εργαζομένων στο βασιλικό προσωπικό, θα υπάρξουν και κάποιες απολύσεις.

Πηγή: newsbomb.gr

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved