Ο κορονοϊός δεν κάνει διακρίσεις! Σε καραντίνα και οι γαλαζοαίματοι! Πού έχουν απομονωθεί; pics+vid
VIP Life

Ο κορονοϊός δεν κάνει διακρίσεις! Σε καραντίνα και οι γαλαζοαίματοι! Πού έχουν απομονωθεί; pics+vid

Με τον πρίγκιπα Κάρολο να είναι από τους πρώτους γαλαζοαίματους που έχει χτυπήσει ο κορονοϊός, είναι πλέον σαφές πως ο ιός δεν κάνει διακρίσεις.

Ο πρίγκιπας της Ουαλίας, Κάρολος παρέμεινε σε αυτοαπομόνωση στη βασιλική κατοικία Clarence House που ήταν άδεια από το 2002. Μέχρι τότε ήταν η κατοικία της βασίλισσας Ελισάβετ.

Όταν όμως προσφάτως ο πρίγκιπας Κάρολος βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό, αποφασίστηκε να πάει εκεί και να απομονωθεί ώστε να προστατευτεί και να προστατεύσει. Δεν ήταν μαζί του ούτε η σύζυγός του Καμίλα με την οποία ξανασυναντήθηκε μετά από 14 ολόκληρες ημέρες χωριστά.

Το ζευγάρι, μετά το σμίξιμό του εγκαταστάθηκε στην εξοχική κατοικία του στο Birkhall που βρίσκεται στην περιοχή Balmoral και εκεί θα παραμείνουν μέχρι όλη αυτή η κρίση φύγει και από τη Μεγάλη Βρετανία. Όσο για την υγεία του πρίγκιπα Καρόλου, είναι απολύτως καλά αφού παρουσίασε ελαφρά συμπτώματα κατά τη διάρκεια της ασθένειάς του και πλέον δείχνει αλλά και νιώθει απολύτως καλά.

Την ίδια ώρα, η βασίλισσα Ελισάβετ είναι απομονωμένη στο Windsor Castle και από εκεί μάλιστα έκανε και το διάγγελμα στον βρετανικό λαό, δείχνοντας μια χαρά στην υγεία της. Εκεί φαίνεται πως θα παραμείνει μέχρι να τελειώσει η πανδημία.

Πριν από μερικές εβδομάδες, η Kate Middleton και ο πρίγκιπας William πήραν τα τρία τους παιδιά και εγκαταστάθηκαν στην εξοχική τους κατοικία στο Anmer Hall στο Sandringham που βρίσκεται στην επαρχία του Norfolk.

Από τότε έχουν απομονωθεί εκεί και ο πρίγκιπας William εργάζεται όπως όλοι, με τηλεργασία. Όσο για τα παιδιά του, κάνουν κανονικά τα μαθήματά τους στο σπίτι παρ’ όλο που είναι μικρά παιδιά. Μάλιστα, ο μεγαλύτερος, ο πρίγκιπας George, κάνει τα μαθήματά του διαδικτυακά. Φυσικά, και τα τρία παιδιά τους έχουν πολύ χρόνο για να παίζουν.

«Η Kate έχει αναλάβει κυρίως τη διδασκαλία τους. Περνάει πολύ χρόνο κάνοντας κάτι μαζί τους. Όμως και ο πρίγκιπας William όταν έχει χρόνο» λένε οι πηγές.

Ο πρίγκιπας Harry και η σύζυγός του Meghan Markle με τον γιο τους Archie, μετά το Megxit και επίσημα στις 31 Μαρτίου, έχουν «εγκλωβιστεί» σύμφωνα με τα ξένα δημοσιεύματα, στο Λος Άντζελες.

Απέχουν από τη δημοσιότητα έτσι και αλλιώς και περιμένουν να λήξει η κρίση της πανδημίας για να καταφέρουν να επιστρέψουν στη «βάση» τους, τον Καναδά όπου έχουν αποφασίσει να ζουν. Βέβαια, αναπόφευκτα θα ταξιδεύουν συχνά και στη Μεγάλη Βρετανία, όμως τον περισσότερο καιρό θα ζουν στον Καναδά, τόπο καταγωγής της Meghan Markle.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved