Και όμως! Αυτός ο… γόης είναι Έλληνας γαλαζοαίματος (photos)
VIP Life

Και όμως! Αυτός ο… γόης είναι Έλληνας γαλαζοαίματος (photos)

Μπορεί να ποζάρει σαν... βαρύς και ασήκωτος, σαν αυτούς που συναντάς σε μπαρ και ξενυχτάδικα, όμως στην πραγματικότητα έχει τίτλο τιμής μιας και προέρχεται από γαλαζοαίματη οικογένεια! 

Η εικόνα του, τουλάχιστον στην παραπάνω φωτογραφία δεν συνάδει με την καταγωγή του, αν και γι' αυτόν ακριβώς τον λόγο την έχει ανεβάσει στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram μιας και απέχει πολύ από την πραγματική του εικόνα.

Είναι ένας ευγενικός νέος με πολλά όνειρα για το μέλλον. Μάλιστα ανήκει στους πιο περιζήτητους νέους στα κοσμικά σαλόνια του εξωτερικού μιας και προέρχεται από βασιλική οικογένεια.

Αν δεν έχετε καταλάβει ακόμα για ποιον πρόκειται να σας αποκαλύψουμε ότι είναι ο μεγαλύτερος γιος του Παύλου και της Μαρί Σαντάλ, ο Κωνσταντίνος Αλέξιος.

Ο 22χρονος σήμερα Κωνσταντίνος Αλέξιος έχει ακόμα μία μεγαλύτερη αδελφή, τη Μαρία Ολυμπία η οποία είναι και η πιο δημοφιλής της οικογένειάς της μιας και είναι fashion icon.

Είναι πολύ δεμένος μαζί της όπως και με τα υπόλοιπα μικρότερα αδέλφια του, τον Αχιλλέα-Ανδρέα, τον Οδυσσέα-Κίμωνα και τον Αριστείδη - Σταύρο.

Ο Κωνσταντίνος Αλέξιος είναι φοιτητής και μάλιστα σπουδάζει σε ένα από τα κορυφαία πανεπιστήμια του κόσμου, το Georgetown όπου φοιτά η αφρόκρεμα της νεολαίας παγκοσμίως.

Είναι καρδιοκατακτητής αλλά συγχρόνως και πολύ κουλ και δεν επιτρέπει στα media να μαθαίνουν για την προσωπική του ζωή.

Δείτε φωτογραφίες του παρακάτω...

©2010-2023 Gossip-tv.gr - All rights reserved