Νάντια Χαλαμανδάρη: Έτσι γνώρισε τον γαλαζοαίματο σύζυγό της
VIP Life

Νάντια Χαλαμανδάρη: Έτσι γνώρισε τον γαλαζοαίματο σύζυγό της

Νάντια Χαλαμανδάρη: «Ο Φερνάντο είναι ένας υπέροχος άνθρωπος και καταπληκτικός πατέρας»

Η ζωή της Νάντιας Χαλαμανδάρη μοιάζει χωρίς υπερβολή με συγχρονο παραμύθι.
Μια Ελληνίδα δημοσιογράφος γνωρίζεται με τον πρώτο εξάδελφο του Βασιλιά της Ισπανίας Φελίπε, τον Φερνάντο Γκόμεζ-Αθέμπο. Παντρεύονται και γίνεται μέλος της βασιλικής οικογένειας της Ισπανίας

Πόσο άλλαξε τη ζωή σου ο γάμος με τον πρίγκιπα Φερνάντο;
Στην Ισπανία πριγκιπικό τίτλο παίρνουν μόνο τα παιδιά του βασιλιά και της Βασίλισσας. Ο Φερνάντο είναι γιος της πριγκίπισσας Πιλάρ ντε Μπορμπόν της Ισπανίας της μεγάλης αδελφής του βασιλιά Χουάν Κάρλος η οποία δυστυχώς έφυγε από τη ζωή φέτος τον Ιανουάριο. Είναι μια μεγάλη απώλεια για όλη την οικογένεια, για εμένα προσωπικά αλλά και για το μας τον Νικόλας, μια και ήταν η μοναδική γιαγιά που γνώρισε στη ζωή του. Ο Φερνάντο είναι ένας υπέροχος άνθρωπος και καταπληκτικός πατέρας. Αλλαξα όμως κι εγώ η ίδια πολύ, όχι τόσο λόγω του γάμου όσο επειδή έγινα για πρώτη φορά μητέρα. Η μητρότητα ήταν η πιο συγκλονιστική εμπειρία της ζωής μου.

Το γεγονός ότι βρέθηκες ξαφνικά στο επίκεντρο του ισπανικού Τύπου σε ενόχλησε;
Η αλήθεια είναι ότι ο γάμος και η γέννηση του γιου μας μαγνήτισαν το ενδιαφέρον του ισπανικού Τύπου, γεγονός το οποίο στην αρχή με αποσυντόνισε, καθώς δεν ήξερα πώς να το διαχειριστώ. Φροντίζω όσο μπορώ να κρατώ την προσωπική μου ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, γι' αυτό και δεν έχω δώσει ποτέ καμία συνέντευξη μέχρι σήμερα.

Το παιδί σου μεγαλώνει με ελληνική ή ισπανική κουλτούρα;
Ο γιος μας έχει ισπανική αλλά και ελληνική ιθαγένεια. Μεγαλώνει και με τις δύο κουλτούρες και ήδη μιλάει ισπανικά και ελληνικά. Ωστόσο βαφτίστηκε στη Μαδρίτη καθολικός και όχι ορθόδοξος.

Τι έχεις αποκομίσει από τη σχέση σου με τους Ισπανούς;
Υπέροχες εμπειρίες. Από μικρή αγαπούσα πολύ την Ισπανία και την επισκεπτόμουν σχεδόν κάθε χρόνο. Οι Ισπανοί μοιάζουν πολύ με τους Ελληνες, έχουν μεσογειακό ταμπεραμέντο, ανοιχτή καρδιά. Είναι υπέροχος λαός. Ημουν δεμένη με την Ισπανία προτού γνωρίσω τον Φερνάντο, αγαπώ πολύ και τη χώρα και τους κατοίκους της. Η Ισπανία είναι η δεύτερη πατρίδα μου.

Πώς γνωριστήκατε με τον Φερνάντο;
Γνωριστήκαμε το 2015 στη Μαγιόρκα.

Διαβάστε τη συνέχεια στην gallery που ακολουθεί:

Πώς είναι η καθημερινότητά σου;
Τις καθημερινές εργάζομαι τα πρωινά και τα απογεύματα ενώ το μεσημέρι θα κάνω ένα διάλειμμα για μεσημεριανό και

Διαβάστε τη συνέχεια στην gallery που ακολουθεί:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved