Paris Hilton: Αρραβωνιάστηκε με τον σύντροφό της – Το εντυπωσιακό διαμαντένιο μονόπετρο
VIP Life

Paris Hilton: Αρραβωνιάστηκε με τον σύντροφό της – Το εντυπωσιακό διαμαντένιο μονόπετρο

Η Paris Hilton έκανε το επόμενο βήμα στη σχέση της με τον σύντροφό της, Carter Reum!

Η Χρυσή Κληρονόμος και επιχειρηματίας αρραβωνιάστηκε με τον αγαπημένο της, λίγες εβδομάδες αφού έγινε γνωστό πως κάνουν προσπάθειες να αποκτήσουν παιδί.

Πριν από λίγες ώρες, η Paris Hilton ανακοίνωσε στους εκατομμύρια followers της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram πως ο σύντροφός της έκανε πρόταση γάμου σε ένα πανέμορφο μαγικό μέρος, με την ίδια φυσικά να του λέει το πολυπόθητο “ναι”.

«Όταν βρίσκεις την αδερφή ψυχή σου, απλά το ξέρεις, το νιώθεις. Ο αγαπημένος μου και εγώ είμαστε μαζί από το πρώτο μας ραντεβού και με αφορμή τα γενέθλιά μου, διοργάνωσε ένα ξεχωριστό ταξίδι σε έναν τροπικό παράδεισο. Καθώς περπατούσαμε να πάμε για δείπνο δίπλα στην παραλία, ο Carter μας οδήγησε σε μια καμπάνα στολισμένη με λουλούδια και γονάτισε. Είπα το “ναι”, ναι για πάντα! Δεν υπάρχει άλλος που θα προτιμούσα να περάσω τη ζωή μου μαζί του», έγραψε χαρακτηριστικά η Paris Hilton στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.
Μάλιστα, το διαμαντένιο μονόπετρο δακτυλίδι που της χάρισε ήταν φτιαγμένο ειδικά για την Paris Hilton, από τον καταξιωμένο σχεδιαστή κοσμημάτων Jean Dousset.

Δείτε φωτογραφίες στη gallery που ακολουθεί:

Δείτε και το βίντεο που ανέβασε η ίδια στο Instagram:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved