Βασίλισσα Ελισάβετ: Τι πραγματικά συμβαίνει με την υγεία της; - Η ανακοίνωση του Μπόρις Τζόνσον
VIP Life

Βασίλισσα Ελισάβετ: Τι πραγματικά συμβαίνει με την υγεία της; - Η ανακοίνωση του Μπόρις Τζόνσον

Η Βασίλισσα Ελισάβετ ακύρωσε ακόμα μια εμφάνισή της, με πηγές να αναφέρουν ότι η κατάσταση της υγείας της δεν είναι καθόλου καλή και ίσως αναγκαστεί να περιορίσει τις δημόσιες υποχρεώσεις της.

Έντονη ανησυχία έχει προκληθεί μετά από την απουσία της 95χρονης Βασίλισσας από τις εκδηλώσεις, προς τιμήν των νεκρών του πολέμου, καθώς μέχρι και την τελευταία στιγμή, υπήρχε σχετική ενημέρωση ότι θα παρευρισκόταν.

Η ίδια ήταν βαθιά απογοητευμένη, που λόγω του διαστρέμματος στους συνδέσμους της πλάτης της, δεν κατάφερε να ηγηθεί των εκδηλώσεων. Σύμφωνα με ανακοινώσεις των ανακτόρων του Μπάκιγχαμ, η πρόθεση της να είναι παρούσα ήταν σταθερή, παρ' όλο που έπρεπε για λόγους υγείας να περιορίσει πολλές από τις δημόσιες υποχρεώσεις της. Μέχρι και πριν από λίγες ημέρες, αξιωματούχοι είχαν δηλώσει ότι ήταν παρούσα στην εκδήλωση.

Παρ'όλα αυτά, εχθές το πρωί (14-11), εκπρόσωπος δήλωσε επίσημα ότι η Βασίλισσα δεν είναι δυνατό να παρευρεθεί στην εκδήλωση, λόγω σοβαρών προβλημάτων υγείας, Αξίζει να σημειωθεί ότι, κατά τη διάρκεια της βασιλείας της, έχει χάσει μόνο άλλες έξι φορές την εκδήλωση για την ημέρα μνήμης των πεσόντων στρατιωτικών και των γυναικών, καθώς η ίδια δίνει πολύ μεγάλη σημασία στο συγκεκριμένο κομμάτι και είναι επικεφαλής των ενόπλων δυνάμεων.

Η Βασίλισσα Ελισάβετ παρακολούθησε την εκδήλωση από την τηλεοράση, με τον πρίγκιπα Κάρολο να καταθέτει στεφάνι στη θέση της. Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν επίσης, η δούκισσα της Κορνουάλης, Καμίλα, ο πρίγκιπας Γουίλιαμ και η Κέιτ Μίντλετον, ο κόμης και η κόμισσα του Έσεξ, αλλά και ο δούκας του Κεντ και η πριγκίπισσα Αλεξάνδρα.

Ο πρωθυπουργός της Βρετανίας, Μπόρις Τζόνσον, σε συνέντευξη τύπου, που ρωτήθηκε για την υγεία της Βασίλισσας, θέλησε να καθησυχάσει, λέγοντας χαρακτηριστικά:«Ξέρω ότι όλοι θα θέλουν να προσφέρουν τις καλύτερες ευχές τους στη μεγαλειότητά μας, τη βασίλισσα και ήθελα απλώς να καθησυχάσω τους πάντες, λέγοντας ότι είδα από κοντά την βασίλισσα την περασμένη εβδομάδα και είναι πολύ καλά. Δεν χρειαζόταν να το πω, αλλά ήθελα να το κάνω».

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες παρακάτω:

Διαβάστε επίσης:

Ελένη Μενεγάκη: Το παράπονό της που δεν έχει ταξιδέψει στο εξωτερικό και ο πόνος στη μέση της

Βασίλισσα Ελισάβετ: Η πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά την κηδεία του Φίλιππου-Το like της Meghan Markle

Βασίλισσα Ελισάβετ: Η μεγάλη αλλαγή στα social media μετά τον θάνατο του πρίγκιπα Φίλιππου

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved