Βασίλισσα Ελισάβετ: Τι συνέβη και ακύρωσε το οικογενειακό γεύμα πριν από τα Χριστούγεννα;
VIP Life

Βασίλισσα Ελισάβετ: Τι συνέβη και ακύρωσε το οικογενειακό γεύμα πριν από τα Χριστούγεννα;

Και αυτές οι γιορτές στο παλάτι τα πράγματα θα είναι πολύ διαφορετικά απ΄ότι είχαν συνηθίσει όσοι βρίσκονται εκεί αλλά κι εμείς που θέλουμε να ξέρουμε λεπτομέρειες.

Η Βασίλισσα Ελισάβετ για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά αποφάσισε να ακυρώσει το οικογενειακό γεύμα πριν από τα Χριστούγεννα, για προληπτικούς λόγους, φυσικά λόγω της πανδημίας.

Στο γεύμα προσκεκλημένοι θα ήταν 50 και πλέον συγγενείς της Ελισάβετ και η μικρή γιορτή θα λάμβανε χώρα στο κάστρο του Windsor την επόμενη εβδομάδα.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του παλατιού, το οικογενειακό τραπέζι πριν από τα Χριστούγεννα δεν θα πραγματοποιηθεί.
«Η απόφαση αυτή είναι προληπτική καθώς υπάρχει η αίσθηση ότι αν πραγματοποιηθεί θα θέσει σε κίνδυνο τα σχέδια υπερβολικά πολλών ανθρώπων για τις γιορτές», ανέφερε χαρακτηριστικά η επίσημη ανακοίνωση στον επίσημο λογαριασμό του παλατιού στο Instagram.


Πέρυσι, τα μέλη της βασιλικής οικογένειας πέρασαν την περίοδο των Χριστουγέννων χωριστά, με τη μονάρχη και τον εκλιπόντα σύζυγό της, να μένουν στο κάστρο του Ουίνδσορ για πρώτη φορά μετά από 33 χρόνια.
Παραμένει άγνωστο το αν θα βρεθεί στο Sandringham η βασίλισσα μαζί με τον στενό κύκλο συγγενών της ή αν θα περάσει μόνη τα πρώτα Χριστούγεννα μετά τον θάνατο του πρίγκιπα Φίλιππου.

Διαβάστε επίσης:

Βασίλισσα Ελισάβετ: Τι πραγματικά συμβαίνει με την υγεία της; - Η ανακοίνωση του Μπόρις Τζόνσον

Βασίλισσα Ελισάβετ: Η πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά την κηδεία του Φίλιππου-Το like της Meghan Markle

Βασίλισσα Ελισάβετ: Η μεγάλη αλλαγή στα social media μετά τον θάνατο του πρίγκιπα Φίλιππου

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved