Πρίγκιπας Χάρι -Μέγκαν Μαρκλ: Η πρώτη φωτογραφία της μικρής Λίλη- Ο Άρτσι είναι ίδιος ο μπαμπάς του
VIP Life

Πρίγκιπας Χάρι -Μέγκαν Μαρκλ: Η πρώτη φωτογραφία της μικρής Λίλη- Ο Άρτσι είναι ίδιος ο μπαμπάς του

Στην εορταστική κάρτα Χριστουγέννων ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ μοιράζονται πρώτη φορά φωτογραφία της κόρης τους, Λίλιμπετ Νταϊάνα.

Η Χριστουγεννιάτικη κάρτα κυκλοφόρησε την Πέμπτη και φυσικά έκανε το γύρο του διαδικτύου. Ο Πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ ποζάρουν στο φακό μαζί με τα δυο τους παιδιά, Λίλιμπετ Νταϊάνα (Λίλη) και Άρτσι και στέλνουν τις ευχές τους για τις γιορτές.

Στη συγκεκριμένη φωτογραφία βλέπουμε πρώτη φορά την κόρη του ζευγαριού, η οποία γεννήθηκε στις 4 Ιουνίου. Η μικρή χαμογελάει ευτυχισμένη στην αγκαλιά της μαμάς της με την Μέγκαν Μαρκλ να την κοιτάει και να «λιώνει».

Οι χρήστες των social media δεν άφησαν ασχολίαστη και την καταπληκτική ομοιότητα του Άρτσι ο οποίος είναι ίδιος με τον μπαμπά του, πρίγκιπα Χάρι. Τα κατακόκκινα μαλλιά τους, φυσικά, δεν πέρασαν απαρατήρητα.

Η φωτογραφία που επιλέχθηκε από το ζευγάρι για Χριστουγεννιάτικη κάρτα είναι τραβηγμένη στο σπίτι του ζευγαριού στη Σάντα Μπάρμπαρα της Καλιφόρνια από τον φωτογράφο Alexi Lubomirski, ο οποίος είχε φωτογραφίσει το ζευγάρι και στον πριγκιπικό γάμο του.

«Καλές διακοπές! Φέτος, το 2021, καλωσορίσαμε στον κόσμο την κόρη μας, Λίλιμπετ. Ο Άρτσι μας έκανε μαμά και μπαμπά και η Λίλι μας έκανε οικογένεια. Καθώς ανυπομονούμε για το 2022, έχουμε κάνει δωρεές εκ μέρους σας σε διάφορους οργανισμούς που τιμούν και προστατεύουν τις οικογένειες, από αυτούς που μετεγκαταστάθηκαν από το Αφγανιστάν ως τις αμερικανικές οικογένειες που χρειάζονται γονική άδεια μετ’ αποδοχών», αναφέρει χαρακτηριστικά στην εορταστική κάρτα τους ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ.

Διαβάστε επίσης

Σπάνιες χριστουγεννιάτικες κάρτες της βασιλικής οικογένειας της Αγγλίας (photos)

Βασίλισσα Ελισάβετ: Τι συνέβη και ακύρωσε το οικογενειακό γεύμα πριν από τα Χριστούγεννα;

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved