Τα εγγόνια του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου σε ξέφρενο πάρτι στην Καραϊβική- Όλο το παρασκήνιο!
Instagram
VIP Life

Τα εγγόνια του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου σε ξέφρενο πάρτι στην Καραϊβική- Όλο το παρασκήνιο!

Με μαγιό, παρεό και αξεσουάρ... Καραϊβικής διασκέδασαν στις παραλίες, αλλά και εν πλω, η Μαρία-Ολυμπία και ο Κωνσταντίνος-Αλέξιος με την παρέα τους!

Με χορό, τραγούδι και πολλή... θάλασσα χαλαρώνει αυτές τις ημέρες η Μαρία- Ολυμπία, που βρίσκεται στο καταφύγιο της οικογένειας του πρίγκιπα Παύλου και της Μαρί Σαντάλ στις Μπαχάμες, μαζί με τον αδελφό της, Κωνσταντίνο- Αλέξιο, και την παρέα τους.

Τα δύο νεαρά μέλη της τέως βασιλικής οικογένειας της Ελλάδας επισκέφθηκαν το εξοχικό της οικογένειας στο νησί Χάρμπορ, εκεί όπου περνούν τα καλοκαίρια τους, παρόλο που αυτήν τη φορά αποφάσισαν να κάνουν νωρίτερα αυτό το ταξίδι.

Η τροπική τοποθεσία δεν είναι μόνο για τις ανοιξιάτικες διακοπές της οικογένειας. Είναι συχνοί επισκέπτες στις Μπαχάμες, καθώς εκεί πολλές φορές περνούν τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά. Μαζί με τις κολλητές της, τη Βραζιλιανά τραγουδίστρια και στιχουργό Τζούλια, τη Μαριάνα Κακάνιο που ασχολείται με το μάρκετινγκ, και τη Σοφία Σιμόν, τραγούδησαν, χόρεψαν και κολύμπησαν στα καταγάλανα νερά, με τα καλλίγραμμα κορμιά τους να αναδεικνύονται σε κάθε τους πόζα.

Η Μαρία-Ολυμπία, που όσο μεγαλώνει γίνεται όλο και πιο σέξι, δημοσίευσε φωτογραφίες με μαγιό δείχνοντας ότι εξακολουθεί να περνάει όμορφες στιγμές σε ένα ταξίδι που τα είχε όλα. Μουσική στην παραλία με ποτό στο χέρι, πάρτι πάνω σε σκάφος και πολύ καλή διάθεση. Στην παρέα τους, βέβαια, υπήρχαν και αγόρια, κάποια από αυτά σύντροφοι των κοριτσιών, ενώ ανάμεσα τους ήταν και ο γοητευτικός πρίγκιπας Κωνσταντίνος-Αλέξιος, που έκλεισε τα 23 του χρόνια.

Μπορεί μέχρι σήμερα η μεγαλύτερη αδελφή του, Ολυμπία, να μονοπωλεί τα φώτα της δημοσιότητας, ωστόσο σύντομα θα της κλέψει αρκετή δημοσιότητα. Ο Κωνσταντίνος-Αλέξιος ζει μόνιμα στη Νέα Υόρκη και ασχολείται με τη φωτογραφία. Οι φίλοι του τον φωνάζουν «Τίνο», ενώ είναι ιδιαίτερα δεμένος με τη βασιλική οικογένεια της Αγγλίας.

Πηγή: Secret

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved