Βασίλισσα Ελισάβετ: Εξαντλημένη μετά τη μάχη με τον κορονοϊό – Όσα είπε για την περιπέτειά της
VIP Life

Βασίλισσα Ελισάβετ: Εξαντλημένη μετά τη μάχη με τον κορονοϊό – Όσα είπε για την περιπέτειά της

H Βασίλισσα Ελισάβετ μίλησε για την περιπέτειά της με τον κορονοϊό, πριν από δύο μήνες και παραδέχθηκε πως είναι ακόμα και τώρα πολύ εξαντλημένη.

Η 95χρονη βασίλισσα σε βιντεοκλήση που είχε με μέλη του βρετανικού συστήματος υγείας – NHS, αποκάλυψε ότι η μάχη της με τον κορονοϊό της προκάλεσε απίστευτη κόπωση και εξάντληση. Όπως είπε χαρακτηριστικά η ίδια «Σε αφήνει κουρασμένο και εξαντλημένο! Αυτή η φοβερή πανδημία. Δεν είναι καλό το αποτέλεσμα».

Η ίδια λοιπόν, αναμένεται να περιορίσει τις εμφανίσεις της στις εκδηλώσεις που διοργανώνονται για το Πλατινένιο Ιωβηλαίο, όπως είπε η ειδικός επί των θεμάτων των Ανακτόρων, Angela Levin και όπως γράφουν τα ξένα ΜΜΕ.

«Θα είναι δύσκολο για εκείνη να βρεθεί σε πολλές εκδηλώσεις, μόνο σε κάποιες συγκεκριμένες, ενδεχομένως στην τελετή στον Άγιο Παύλο. Αυτό θα είναι πολύ σημαντικό για εκείνη. Δεν νομίζω ότι θα τη δούμε σε πολλές εκδηλώσεις, μάλλον θα είναι αρκετά καλά για να κάθεται και να βλέπει τα άλογα. Αλλά αυτή δεν θα είναι παντού. Φαντάζομαι πως οι βοηθοί ανησυχούν ότι αν το κοινό δεν τη βλέπει, ενδεχομένως οι άνθρωποι να νομίζουν ότι αφού εκείνη δεν θα παρευρίσκεται, δεν θα αξίζει να πάνε και αυτοί», είπε.
Επίσης, η ίδια ερωτώμενη σχετικά με το αν ο Χάρι και η Μέγκαν επιστρέψουν στη Μεγάλη Βρετανία για τις εκδηλώσεις του Ιωβηλαίου, είπε: «Είμαι σίγουρη πως όχι. Εννοώ η συμπεριφορά τους κατρακυλά σε νέα χαμηλά συνεχώς. Το γεγονός ότι ο Χάρι ετοιμάζεται, σύμφωνα με όσα ακούγονται, να επιτεθεί σε νέο βιβλίο εναντίον του Κάρολου και της Καμίλα… δηλαδή πώς να το πω, πόσες φορές πρέπει να επιτεθεί στην οικογένειά του; Τα βαρεθήκαμε όλοι αυτά. Προχώρα και προσπάθησε να απολαύσεις τη ζωή σου, όχι να συνεχίζεις να λες ατελείωτα πόσο άσχημα σου φέρθηκαν. Είναι τραγικά θλιβερό και δεν έχει καμία σχέση με τον Χάρι που ήξερα. Είναι επώδυνο να τον παρακολουθώ. Θέλεις απλώς να τον πιάσεις να τον ταρακουνήσεις και να του πεις: “Δεν βλέπεις τι κάνεις;” Όλοι μπουχτίσαμε! Ας δούμε έναν χαρούμενο άνθρωπο, επειδή πήρες αυτό που ήθελες και αρκετά χρήματα», κατέληξε η ειδική επί των Ανακτόρων.

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved