Πλατινένιο Ιωβηλαίο: Τα τρυφερά λόγια του Καρόλου για τη βασίλισσα και η λαοθάλασσα στο παλάτι!
VIP Life

Πλατινένιο Ιωβηλαίο: Τα τρυφερά λόγια του Καρόλου για τη βασίλισσα και η λαοθάλασσα στο παλάτι!

Μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα της παγκόσμιας μουσικής βιομηχανίας βρέθηκαν στο Πλατινένιο Πάρτι που στήθηκε μπροστά από το παλάτι του Μπάκιγχαμ στην κορύφωση των εκδηλώσεων για τα 70 χρόνια μοναρχίας της βασίλισσας Ελισάβετ

Ο πρίγκιπας της Ουαλίας, Κάρολος, ο οποίος είχε στο πλευρό του τη σύζυγό του Καμίλα μίλησε στη λαοθάλασσα που είχε συγκεντρωθεί μπροστά από τα παλάτι του Μπάκινγχαμ για να απολαύσει μία άνευ προηγουμένου τεράστια συναυλία με μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα του παγκόσμιου μουσικού γίγνεσθαι.

Ο Κάρολος, φανερά συγκινημένος αφού αποκάλεσε "μανούλα" τη βασίλισσα Ελισάβετ, αναφέρθηκε στο έργο της και τη μοναρχία της τα τελευταία 70 συναπτά έτη με πολλή τρυφερότητα. Δείτε το βίντεο παρακάτω:

«Γελάς και κλαις μαζί μας, όμως το πιο σημαντικό, είσαι μαζί μας για αυτά τα 70 χρόνια» σημείωσε ο πρίγκιπας Κάρολος που ξεκίνησε την ομιλία του προσφωνώντας τη «Αυτού Μεγαλειότητα, μαμά» είπε και συνέχισε:

«Μας συναντάς και μας μιλάς. Γελάς και κλαις μαζί μας, όμως, το πιο σημαντικό, είσαι μαζί μας για όλα αυτά τα 70 χρόνια. Δεσμεύτηκες να υπηρετείς ολόκληρη τη ζωή σου - και συνεχίζεις να το κάνεις. Γι' αυτό είμαστε εδώ».

Στη συνέχεια ο Κάρολος ευχαρίστησε τη βασίλισσα Ελισάβετ για «την ανιδιοτελή υπηρεσία μιας ζωής... Συνεχίζεις να γράφεις ιστορία».

Η βασίλισσα δεν έδωσε το παρών στην χθεσινοβραδινή συναυλία κατά την τρίτη ημέρα των εορτασμών του Πλατινένιου Ιωβηλαίου. Ωστόσο, «άνοιξε» τη συναυλία, δίνοντας το ρυθμό του We will rock you πάνω στα πορσελάνινα φλυτζάνια του Μπάκιγχαμ, μαζί με μια αναπάντεχη παρέα, αυτή του αρκούδου Πάντινγκτον.

Στην τεράστια συναυλία μεταξύ άλλων τραγούδησαν οι Queen, ο σερ Έλτον Τζον, ο Γκρεγκ Ντέιβιντ, οι Duran Duran, η Αλίσια Κις ενώ η ερμηνεία του Sweet Caroline του σερ Ροντ Στιούαρτ ενθουσίασε την οικογένεια του πρίγκιπα William. Ξεχωριστή και η παρουσία του Βρετανού καλλιτέχνη που εκπροσώπησε τη χώρα φέτος στον διαγωνισμό της Eurovision τραγουδώντας το "Spaceman" το οποίο και κατέκτησε τη δεύτερη θέση.

Δείτε παρακάτω αποσπάσματα:

Σήμερα είναι η τελευταία ημέρα των εορτασμών και θα περιλαμβάνει πάρτι στους δρόμους του Λονδίνου, αλλά και μια τεράστια παρέλαση, με τη συμμετοχή διασημοτήτων και μασκότ, θυμίζοντας τις πιο εμβληματικές και αξιομνημόνευτες στιγμές της 70χρονης πορείας της βασίλισσας Ελισάβετ στον θρόνο.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved