Kate Middleton: Τα μυστικά της για απίθανη σιλουέτα- Αυτή είναι η σαλάτα που λατρέυει!
VIP Life

Kate Middleton: Τα μυστικά της για απίθανη σιλουέτα- Αυτή είναι η σαλάτα που λατρέυει!

Η Kate Middleton διατηρεί ένα ιδιαίτερα καλλίγραμμο σώμα, μιας και προσέχει πολύ την διατροφή της, μιας και θέλει συνεχώς να είναι κομψή και να μαγνητίζει τα βλέματα. 

Με την συγκεκριμένη συνταγή, η δούκισσα του Cambridge καταφέρνει με απόλυτη επιτυχία να ξεγελάσει την πείνα της, αλλά και να πάρει θρεπτικά στοιχεία.

Η Kate Middleton είναι πάντοτε κομψή και η αλήθεια είναι ότι παρ' όλες τις δραστηριότητές της και την άκρως απαιτητική της καθημερινότητα, προσπαθεί να προσέχει το σώμα της και την εμφάνισή της και να τρέφεται και σωστά χωρίς υπερβολές. Η αλήθεια είναι ότι το αγαπημένο της πιάτο είναι μια σαλάτα, η οποία και ενώ εκ πρώτης όψεως μπορεί να δείχνει περίεργη, είναι πραγματικά δροσιστική, αλλά και χορταστική.

Η ίδια την προτείνει ως το απόλυτο γεύμα για το καλοκαίρι, που αυτό που ζητάμε είναι να τρώμε όχι μόνο ελαφριά, αλλά και κάτι να μας δροσίζει και να μας δίνει την απαιτούμενη ενέργεια που χρειαζόμαστε, για να αντιμετωπίσουμε τις υψηλές θερμοκρασίες. Πιο αναλυτικά, η σαλάτα της δούκισσας του Cambridge περιλαμβάνει καρπούζι, φέτα και κρεμμύδια, με τη Daily Mail να επιβεβαιώνει πως η Kate Middleton απολαμβάνει το καλοκαιρινό φρούτο σίγουρα από το 2014, το οποίο έχει εντάξει στη διατροφή της.

Δείτε παρακάτω το βίντεο με την απίθανη συνταγή στο Instagram:

https://www.instagram.com/p/Cf5spJWo6HN

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved