Νίνα Φλορ – Φίλιππος Γλύξμπουργκ: Στην Πάρο για τις καλοκαιρινές τους διακοπές
VIP Life

Νίνα Φλορ – Φίλιππος Γλύξμπουργκ: Στην Πάρο για τις καλοκαιρινές τους διακοπές

Η Νίνα Φλορ και ο πρίγκιπας Φίλιππος, γιος του Παύλου της τέως βασιλικής οικογένειας, απολαμβάνουν τις διακοπές τους στην Πάρο και δεν σταματούν να εκφράζουν την αγάπη τους για τις ομορφιές της χώρας μας.

Η Νίνα Φλορ και ο πρίγκιπας Φίλιππος απολαμβάνουν αυτό το διάστημα τις διακοπές τους στην Ελλάδα. Το ζευγάρι επέλεξε την Πάρο για να περάσει τις αυγουστιάτικες ημέρες του, ενώ στις αρχές του καλοκαιριού είχε κάνει διακοπές με σκάφος στο Αιγαίο, με στάσεις σε νησιά όπως η Αμοργός και η Τήλος.

Ο θαυμασμός της επιχειρηματία για τα τοπία και τις θάλασσες της Ελλάδας είναι κάτι περισσότερο από έκδηλος. Η 35χρονη μοναχοκόρη του ιδρυτή και προέδρου της Vistajet δεν είναι τυχαίο ότι επέλεξε να πραγματοποιηθεί ο γάμος της στην Ελλάδα. Από τότε που γνώρισε τον σύζυγό της κάθε χρόνο επισκέπτεται πολύ συχνά μαζί του τη χώρα μας.

Μαζί με εκείνη και ο πατέρας της, ο Ελβετός επιχειρηματίας Τόμας Φλορ, ο οποίος
δηλώνει ενθουσιασμένος από τη φιλοξενία, την ομορφιά και την απλότητα της Ελλάδας. Η μητέρα της Νίνα, Καταρίνα Φλορ, που είναι σχεδιάστρια μόδας και απέκτησε τεράστια φήμη ως creative director στον Faberge, έναν από τους ιστορικότερους οίκους κοσμημάτων, έχει βρει τις δικές της ισορροπίες σε ένα αγρόκτημα στη Γερμανία όπου δημιουργεί, ενώ παράλληλα απολαμβάνει τη φύση και την απομόνωση. Οι διακοπές για το ζευγάρι ξεκίνησαν φέτος από νωρίς.

Οι δυο τους έχουν ήδη παραθερίσει στο Σεν Τροπέ, στην Αντίμπ, στο Κάπρι, ενώ έκαναν ένα πέρασμα από την Πόλη του Φωτός, το Παρίσι. Η Νίνα Φλορ, ωστόσο, επέλεξε να φωτογραφηθεί αγκαλιά με τον αγαπημένο της στην Ελλάδα, τη χώρα καταγωγής του, και ανήρτησε το τρυφερό στιγμιότυπο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram γράφοντας:«We are family».

Η συγκεκριμένη ανάρτηση φούντωσε τα σενάρια για πιθανή εγκυμοσύνη, κάτι που όμως δεν επιβεβαιώνεται επισήμως, τουλάχιστον μέχρι να συμπληρωθεί το κρίσιμο διάστημα των πρώτων μηνών. Δεδομένο είναι, ωστόσο, ότι σύσσωμη η οικογένειά Γλύξμπουργκ αγαπούν πολύ τη Νίνα και αδημονούν να ακούσουν σύντομα τα ευχάριστα νέα.

Πηγή: Real life

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved