Φίλιππος Γλύξμπουργκ-Νίνα Φλορ: Ταξίδι του μέλιτος στον πιο απίθανο προορισμό για το λαμπερό ζευγάρι
Lifestyle

Φίλιππος Γλύξμπουργκ-Νίνα Φλορ: Ταξίδι του μέλιτος στον πιο απίθανο προορισμό για το λαμπερό ζευγάρι

Σε έναν από τους πιο ξεχωριστούς προορισμούς επέλεξαν να κάνουν ταξίδι του μέλιτος ο Φίλιππος Γλύξμπουργκ και η Νίνα Φλορ

Το ζευγάρι που παντρεύτηκε εν μέσω καραντίνας, αρχικά με πολιτικό γάμο στο Σεν Μόριτζ της Ελβετίας τον Δεκέμβριο του 2020 και τον περασμένο Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη της Αθήνας, φαίνεται πως βρήκαν λίγο χρόνο από το βαρύ πρόγραμμά τους και έφυγαν για ένα ονειρικό ταξίδι στη Σαχάρα.

Ο προορισμός τους ήταν η πόλη Σίβα στην Αίγυπτο, πολύ κοντά στα σύνορα με τη Λιβύη που έχει γίνει must τουριστικός προορισμός τα τελευταία χρόνια.

Κάτω από τους 40 βαθμούς ακόμα και αυτή την περίοδο που διανύουμε, ο μικρότερος γιος του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου και η σύζυγός του, Νίνα Φλορ, κόρη του δισεκατομμυριούχου Τόμας Φλορ ο οποίος διαθέτει μία από τις πιο ακριβές εταιρίες ιδιωτικών τζετ στον κόσμο, έδειξαν να απολαμβάνουν την κάθε τους στιγμή εκεί μαζί με την παρέα τους.

Η Νίνα Φλορ η οποία δείχνει ιδιαίτερο ενδιαφέρον για ταξίδια και νέους πολιτισμούς, πολύ διαφορετικούς από τον δυτικό κόσμο, κατάφερε να κάνει και τον Φίλιππο να αγαπήσει αυτόν τον εναλλακτικό τρόπο διακοπών.

Μάλιστα, πριν από μερικούς μήνες, οι δυο τους είχαν επισκεφτεί το Μεξικό, πολύ μακριά από τις μεγαλουπόλεις όπου έχουν συνηθίσει η ίδια και ο Φίλιππος να ζουν.

Η όμορφη δισεκατομμυριούχος ανεβάζει συνέχεια φωτογραφίες από αυτό το υπέροχο ταξίδι και μάλιστα στις περισσότερες δείχνουν μαζί με τον Φίλιππο πολύ ευτυχισμένοι.

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες από το ταξίδι ζωής του ευτυχισμένου ζευγαριού:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved