Βίντεο από την άφιξη του νέου Βασιλιά, Καρόλου στο Μπάκιγχαμ - Καταχειροκροτήθηκε από το πλήθος
VIP Life

Βίντεο από την άφιξη του νέου Βασιλιά, Καρόλου στο Μπάκιγχαμ - Καταχειροκροτήθηκε από το πλήθος

Ο νέος Βασιλιάς Κάρολος έφτασε πριν λίγη ώρα στο Μπάκιγχαμ μαζί με την Καμίλα. Οι δυο τους ήταν ντυμένοι στα μαύρα και όπως θα δείτε ήταν φανερά στεναχωρημένοι και καταβεβλημένοι.

Ο νέος μονάρχης της Βρετανίας, γνωστός μέχρι σήμερα ως πρίγκιπας Κάρολος, θα ονομάζεται πλέον «βασιλιάς Κάρολος Γ΄», όπως ανακοινώθηκε σήμερα από την μέχρι πρότινος επίσημη κατοικία του, το Clarence House.

Ο 73χρονος έγινε αυτομάτως βασιλιάς όταν η μητέρα του, βασίλισσα Ελισάβετ Β΄ απεβίωσε το απόγευμα στο κάστρο Μπαλμόραλ της Σκωτίας. Παράλληλα, η σύζυγος του Καρόλου – μέχρι τώρα γνωστής ως δούκισσα Καμίλα της Κορνουάλης – θα μοιράζεται την κοινωνική θέση του ως «βασιλική σύζυγος».

«Ο θάνατος της πολυαγαπημένης μου μητέρας, της βασίλισσας, είναι μια στιγμή υπέρτατης θλίψης για εμένα», τόνισε ο βασιλιάς Κάρολος Γ’ της Βρετανίας στις πρώτες του δηλώσεις μετά τον θάνατο της Ελισάβετ Β’.

Λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση του θανάτου της Βασίλισσας Ελισάβετ, ο νέος Βασιλιάς, Κάρολος επέστρεψε στο Παλάτι του Μπάκιγχαμ μαζί με τη βασιλική σύζυγο» - όπως αποκαλείται πλέον –η Καμίλα.

Όπως θα παρακολουθήσετε και στα πλάνα από το BBC, το βασιλικό ζεύγος έφτασε στο Μπάκιγχαμ με αυτοκινητοπομπή, με τον βασιλιά Κάρολο να χαιρετάει με χειραψίες τον κόσμο, που ζητωκραύγαζε και χειροκροτούσε.

Αξίζει να σημειωθεί πως απόψε το βράδυ ο Κάρολος θα απευθύνει το πρώτο του διάγγελμα.

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved