Πρίγκιπας Χάρι: Ο δημόσιος αποχαιρετισμός στη γιαγιά του, Βασίλισσα Ελισάβετ - «Αναπολώ τις στιγμές»
VIP Life

Πρίγκιπας Χάρι: Ο δημόσιος αποχαιρετισμός στη γιαγιά του, Βασίλισσα Ελισάβετ - «Αναπολώ τις στιγμές»

Ο Πρίγκιπας Χάρι θέλησε να αποχαιρετήσει δημόσια την αγαπημένη του γιαγιά, Βασίλισσα Ελισάβετ με ένα άκρως τρυφερό μήνυμα.

Η Βασίλισσα Ελισάβετ, την Πέμπτη (8/9) άφησε την τελευταία της πνοή σε ηλικία 96 ετών. Ο θάνατός της έφερε ανείπωτο θρήνο τόσο στα μέλη της οικογένειας όσο και σε ολάκερη τη Βρετανία. Η βασιλική βιογράφος Penny Juror, είχε εξηγήσει πως ο θάνατός της θα είναι ένα "τραυματικό" γεγονός για τη Βρετανία.

Και μπορεί να είχαν συμβεί πολλά ανάμεσα στον Πρίγκιπα Χάρι και το Παλάτι με αφορμή τον γάμο του με την Μέγκαν Μάρκλ, όμως ο ίδιος δεν ξεχνά την αγάπη που έχει σε όλη την βασιλική οικογένεια και ειδικά στην γιαγιά του, Βασίλισσα Ελισάβετ.

Έτσι, ο Πρίγκιπας Χάρι σήμερα (12/9) αποχαιρέτησε δημόσια την γυναίκα που στάθηκε δίπλα του τόσα χρόνια. Συγκεκριμένα, ο ίδιος αναφέρει στο μήνυμά του:

«Γιορτάζω τη ζωή της γιαγιάς μου, της βασίλισσας Ελισάβετ και ενώ θρηνούμε για την απώλειά της, θυμόμαστε όλοι ότι ήταν πυξίδα για τόσους πολλούς ανθρώπους με την αφοσίωση της στο καθήκον. Η χάρη και η αξιοπρέπειά της που ήταν αληθινές σε όλη τη ζωή της αποτελούν τώρα την αιώνια παρακαταθήκη της. Ας θυμόμαστε όλοι τις λέξεις που είχε χρησιμοποιήσει μετά τον θάνατο του συζύγου της, του πρίγκιπα Φιλίππου, λέξεις που μπορούν όλους τώρα να μας παρηγορήσουν: Η ζωή αποτελείται από οριστικές αναχωρήσεις όπως και από πρώτες συναντήσεις».

Συνεχίζοντας σε πιο προσωπικό τόνο ο δούκας του Σάσεξ ο οποίος συνάντησε για τελευταία φορά την γιαγιά του στους εορτασμούς για το Πλατινένιο Ιωβηλαίο της δηλώνει: Γιαγιά μου αν και αυτός ο αποχαιρετισμός μας προκαλεί λύπη, θα είμαι για πάντα υπόχρεος για όλες τις πρώτες συναντήσεις μας - από τις πρώτες αναμνήσεις μου ως παιδί μαζί σου, στις συναντήσεις μας όταν για πρώτη φορά εντάχθηκα στο στράτευμα, στην πρώτη φορά που συνάντησες την αγαπημένη μου σύζυγο και αγκάλιασες τα αγαπημένου σου δισέγγονα. Αναπολώ αυτές τις στιγμές καθώς και όλες τις άλλες που υπήρξαν. Λείπεις ήδη πολύ, όχι μόνο σε εμάς αλλά σε όλο τον πλανήτη. Και καθώς μιλάμε για πρώτες συναντήσεις, τώρα όλοι μας τιμούμε τον πατέρα μου στον νέο του ρόλο, αυτού του βασιλιά Καρόλου Γ΄».

Και στο τέλος ανέφερε:«Σε ευχαριστώ για την αφοσίωσή σου στο καθήκον. Σε ευχαριστώ για τις σοφές συμβουλές σου. Σε ευχαριστώ για το μεταδοτικό σου γέλιο. Κι εμείς τώρα χαμογελάμε καθώς γνωρίζουμε ότι τώρα είστε ξανά μαζί με τον παππού και αναπαύεστε εν ειρήνει».

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved