Βασίλισσα Ελισάβετ: Οι δηλώσεις της Καμίλα μετά τον θάνατό της: «Το χαμόγελό της θα μείνει αξέχαστο»
VIP Life

Βασίλισσα Ελισάβετ: Οι δηλώσεις της Καμίλα μετά τον θάνατό της: «Το χαμόγελό της θα μείνει αξέχαστο»

Την Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου θα πραγματοποιηθεί η κηδεία της Βασίλισσας Ελισάβετ και λίγες ώρες πριν η Καμίλα, σύζυγος του βασιλία Καρόλου, μίλησε με άκρως συγκινητικό τρόπο για την μονάρχη, που έφυγε από την ζωή πριν από λίγες ημέρες σε ηλικία 96 ετών. 

Η Καμίλα, η σύζυγος του βασιλιά Καρόλου, είχε ιδιαίτερη εκτίμηση στην Βασίλισσα και στις πρώτες της δηλώσεις μιλά με τα πιο συγκινητικά λόγια για εκείνη.

Οι πρώτες δηλώσεις της Καμίλα, που θα προβληθούν το βράδυ της Κυριακής 18 Σεπτεμβρίου, από το BBC και είναι μαγνητοσκοπημένες η Καμίλα τόνισε πώς η Βασίλισσα Ελισάβετ χάραξε τη δική της πορεία σε έναν κόσμο ανδροκρατούμενο και είχε έναν χαρακτήρα, αλλά και ένα χαμόγελο, που για πάντα θα της μείνουν αξέχαστα. Με αυτόν τον τρόπο επέλεξε να αποχαιρετήσει την Βασίλισσα, λίγες ώρες πριν από την κηδεία της.

Πολύ πιο συγκεκριμένα, η Καμίλα ανέφερε χαρακτηριστικά: «Θα θυμάμαι πάντα αυτό το χαμόγελο. Αυτό το χαμόγελο είναι αξέχαστο… Εκείνα τα υπέροχα γαλανά μάτια… όταν χαμογελά φωτίζουν ολόκληρο το πρόσωπό της», δήλωσε η Καμίλα... Πρέπει να ήταν τόσο δύσκολο για εκείνη να είναι μια μοναχική γυναίκα. Δεν υπήρχαν γυναίκες πρωθυπουργοί ή πρόεδροι. Ήταν μόνη, οπότε νομίζω ότι χάραξε τον δικό της ρόλο»

Δείτε το σχετικό βίντεο παρακάτω:

Η Βασίλισσα Ελισάβετ έφυγε από τη ζωή το βράδυ της Πέμπτης 8 Σεπτεμβρίου και ο θάνατός της προκάλεσε τεράστιο κύμα συγκίνησης.

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved