Τατιάνα Μπλάτνικ: Η αντίδρασή της όταν είδε τους παπαράτσι να τη φωτογραφίζουν στο κέντρο της Αθήνας
VIP Life

Τατιάνα Μπλάτνικ: Η αντίδρασή της όταν είδε τους παπαράτσι να τη φωτογραφίζουν στο κέντρο της Αθήνας

Η σύζυγος του Νικόλαου Γλύξμπουργκ, γιου του Κωνσταντίνου και της Άννας-Μαρίας, τέως βασιλέως της Ελλάδας, Τατιάνα Μπλάτνικ, είναι αδιαμφησβήτητα μια από τις πιο καλοντυμένες παρουσίες.

Η ίδια, απαθανατίστηκε πρόσφατα από τον φωτογραφικό φακό του gossip-tv.gr στο κέντρο της Αθήνας, όπου έκανε τη βόλτα και τα ψώνια της και φυσικά δεν πέρασε απαρατήρητη ούτε από τους παπαράτσι αλλά ούτε και από τους περαστικούς!

Όταν αντιλήφθηκε τους φωτορεπόρτερ δεν δίστασε να χαιρετίσει, καθώς η ευγένεια είναι κάτι που την χαρακτηρίζει!

Ακόμα και για μια απλή βόλτα στο κέντρο της Αθήνας, η Τατιάνα Μπλάτνικ, ήταν απλή και πολύ στιλάτη! Η αγάπη της για την Ελλάδα είναι γεγονός και μάλιστα η ίδια είχε μιλήσει γι΄αυτό σε συνέντευξή της στην εκπομπή Πάμε Δανάη!

«Απολαμβάνω τα απλά πράγματα στη Ελλάδα, όπως το να πάω στο μανάβικο το οποίο αγαπώ γιατί μαγειρεύω. Μού πήρε πολύ καιρό να συνηθίσω να τρώω αργά βραδινό στην Ελλάδα, αλλά τώρα έχω προσαρμοστεί στα περισσότερα πράγματα. Μαγειρεύω, καθαρίζω, ξεφλουδίζω καρότα και πατάτες, βγάζω βόλτα το σκύλο, περπατάω στη φύση, μεριμνώ για τα υδραυλικά που δεν δουλεύουν… όπως όλοι! Εάν θεωρούσα ότι είμαι όμορφη, ευκατάστατη, πριγκίπισσα και ότι όλα είναι τέλεια, δεν θα καθόμουν εδώ να συζητάω για όλα αυτά τα θέματα», είχε πει χαρακτηριστικά.

Δείτε τις φωτογραφίες που εξασφαλίσαμε στη photo gallery που ακολουθεί:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved