Λαμπερός γάμος στο Πόρτο Χέλι το καλοκαίρι για την κόρη του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου, Θεοδώρα
VIP Life

Λαμπερός γάμος στο Πόρτο Χέλι το καλοκαίρι για την κόρη του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου, Θεοδώρα

Τι κι αν η μοναρχία δεν βρίσκεται ακριβώς στα ντουζένια της, έπειτα από τον θάνατο της βασίλισσας Ελισάβετ αλλά και το μίνι σκάνδαλο που προκάλεσε η απόφαση της βασίλισσας Μαργαρίτας της Δανίας να αφαιρέσει τους πριγκιπικούς τίτλους από τα εγγόνια της.

Στην Ελλάδα η τέως βασιλική οικογένεια προετοιμάζει πριγκιπικούς γάμους. Η Θεοδώρα Γλυξμπουργκ και ο αγαπημένος της Μάθιου Κούμαρ θα ανταλλάξουν, σύμφωνα με τις φήμες, όρκους αιώνιας πίστης και αγάπης στις αρχές του καλοκαιριού του 2023 στο Πόρτο Χέλι.

Ο γάμος τους αρχικά είχε οριστεί να γίνει τον Μάιο του 2020 στην Ελλάδα, ωστόσο ο κορονοϊός τους άλλαξε τα σχέδια κι έτσι αναγκάστηκαν αν ορίσουν νέα ημερομηνία.

Ο γάμος τους είχε «κλειδώσει» να πραγματοποιηθεί τον επόμενο χρόνο, δηλαδή το 2021 και ο λόγος αυτής της μετάθεσης ήταν ότι το ζευγάρι θέλησε πρώτα να πάνε όλα καλά με όσα συνέβησαν παγκοσμίως με τη νόσο COVID-19 και μετά, σε συνθήκες ασφάλειας, να πραγματοποιηθεί ο γάμος τους, όμως για ακόμη μια φορά αναβλήθηκε.

Όλη η οικογένεια αλλά και οι γαλαζοαίματοι προσκεκλημένοι ανυπομονούν να γίνει ο γάμος της Θεοδώρα Γλυξμπουργκ και του Μάθιου Κούμαρ και να γιορτάσουν το γεγονός στη δεξίωση που θα ακολουθήσει.

Πηγή: Gala

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved