VIP Life

Λαμπερός γάμος στο Πόρτο Χέλι το καλοκαίρι για την κόρη του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου, Θεοδώρα

Τι κι αν η μοναρχία δεν βρίσκεται ακριβώς στα ντουζένια της, έπειτα από τον θάνατο της βασίλισσας Ελισάβετ αλλά και το μίνι σκάνδαλο που προκάλεσε η απόφαση της βασίλισσας Μαργαρίτας της Δανίας να αφαιρέσει τους πριγκιπικούς τίτλους από τα εγγόνια της.

Στην Ελλάδα η τέως βασιλική οικογένεια προετοιμάζει πριγκιπικούς γάμους. Η Θεοδώρα Γλυξμπουργκ και ο αγαπημένος της Μάθιου Κούμαρ θα ανταλλάξουν, σύμφωνα με τις φήμες, όρκους αιώνιας πίστης και αγάπης στις αρχές του καλοκαιριού του 2023 στο Πόρτο Χέλι.

Ο γάμος τους αρχικά είχε οριστεί να γίνει τον Μάιο του 2020 στην Ελλάδα, ωστόσο ο κορονοϊός τους άλλαξε τα σχέδια κι έτσι αναγκάστηκαν αν ορίσουν νέα ημερομηνία.

Ο γάμος τους είχε «κλειδώσει» να πραγματοποιηθεί τον επόμενο χρόνο, δηλαδή το 2021 και ο λόγος αυτής της μετάθεσης ήταν ότι το ζευγάρι θέλησε πρώτα να πάνε όλα καλά με όσα συνέβησαν παγκοσμίως με τη νόσο COVID-19 και μετά, σε συνθήκες ασφάλειας, να πραγματοποιηθεί ο γάμος τους, όμως για ακόμη μια φορά αναβλήθηκε.

Όλη η οικογένεια αλλά και οι γαλαζοαίματοι προσκεκλημένοι ανυπομονούν να γίνει ο γάμος της Θεοδώρα Γλυξμπουργκ και του Μάθιου Κούμαρ και να γιορτάσουν το γεγονός στη δεξίωση που θα ακολουθήσει.

Πηγή: Gala

Διαβάστε επίσης:

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved