Παύλος-Μαρί Σαντάλ: Οι γιοι τους είναι ο ένας πιο όμορφος από τον άλλον! Η φωτό με τον πατέρα τους
VIP Life

Παύλος-Μαρί Σαντάλ: Οι γιοι τους είναι ο ένας πιο όμορφος από τον άλλον! Η φωτό με τον πατέρα τους

Όχι έναν ούτε δύο αλλά τέσσερις γιους έχουν αποκτήσει ο πρωτότοκος γιος του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου, Παύλος με τη Μαρί Σαντάλ και όπως μπορεί να δει κανείς, είναι ο ένας πιο όμορφος από τον άλλον. 

Ο καθένας έχει το δικό του στυλ, τις δικές του ανησυχίες και τα δικά του όνειρα, φυσικά, για τη ζωή. Ο λόγος για τον 22χρονο Αχιλλέα-Ανδρέα, τον 24χρονο Κωνσταντίνο Αλέξιο, τον 18χρονο Οδυσσέα Κίμωνα και τον μόλις 14 ετών Αριστείδη Σταύρο που είναι και ο βενιαμίν της οικογένειας. Μεγαλύτερο παιδί του ζευγαριού είναι η 26χρονη σήμερα Μαρία Ολυμπία η οποία κάνει μεγάλη καριέρα ως μοντέλο και μούσα κορυφαίων οίκων μόδας του εξωτερικού.

Ο Αχιλλέας Ανδρέας.

Η οικογένεια ζει στο Λονδίνο και απολαμβάνει όμορφες στιγμές εκεί, αν και όλοι μαζί συνηθίζουν να ταξιδεύουν συχνά σε όλα τα μήκη και πλάτη της γης.

Ο Αχιλλέας Ανδρέας προσφάτως δημοσίευσε μία όμορφη φωτογραφία μαζί με τον πατέρα του και τους τρεις αδελφούς του, σε μία εξόρμησή τους στη φύση και η αλήθεια είναι ότι ποζάροντας ο ένας δίπλα στον άλλον, μας έκαναν να αντιληφθούμε ότι η γοητεία είναι θέμα... DNA.

Ο 22χρονος Αχιλλέας Ανδρέας είναι καλλιτεχνική φύση και μάλιστα είχε δοκιμάσει σε πολύ νεαρή ηλικία τις δυνατότητές του στην υποκριτική, παίζοντας σε μερικά επεισόδια της θρυλικής σειράς «Τόλμη και γοητεία».

Ο μικρότερος αδελφός του, ο Οδυσσέας Κίμωνας έχει δημιουργήσει τη δική του σειρά ρούχων, τα Gallows Humour και έχει για έδρα του τη Νέα Υόρκη. Όσο για τον μεγαλύτερο αδελφό τους, τον Κωνσταντίνο Αλέξιο έχει κάνει αρκετές δουλειές ως μοντέλο ενώ έχει λατρεία για τη ζωγραφική. Τέλος, ο μικρότερος από όλους, ο Αριστείδης Σταύρος προς το παρόν ασχολείται μόνο με τις μαθητικές του υποχρεώσεις μέχρι να εκδηλώσει και εκείνος με τη σειρά του τις ανησυχίες του για το μέλλον επαγγελματικά. Η αδελφή τους, η 26χρονη Μαρία Ολυμπία, είναι το it girl του παγκόσμιου χάρτη της μόδας και ιδιαίτερα περιζήτητη στον συγκεκριμένο χώρο, αποτελώντας πρότυπο κομψότητας και ομορφιάς διεθνώς.

Στη φωτογραφία που ανάρτησε ο Αχιλλέας Ανδρέας με τα αδέλφια και τον πατέρα του τα σχόλια από τους followers του έπεσαν βροχή, τα περισσότερα από τα οποία αναφέρονταν στις άψογες στυλιστικές επιλογές όλων, οι οποίες είναι καθαρά επηρεασμένες από τη βρετανική αισθητική. Μάλιστα πολλοί τους παρομοίαζαν με τους ήρωες της εμβληματικής σειράς Peaky Blinders και μάλλον δεν έχουν καθόλου άδικο! Δείτε παρακάτω φωτογραφίες τους:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved