Μέγκαν Μαρκλ: Πρώην βασιλικός σεφ κατακεραυνώνει τη δούκισσα του Σάσεξ: «Κοροϊδεύει τη βασίλισσα»
VIP Life

Μέγκαν Μαρκλ: Πρώην βασιλικός σεφ κατακεραυνώνει τη δούκισσα του Σάσεξ: «Κοροϊδεύει τη βασίλισσα»

Έντονες αντιδράσεις έχει προκαλέσει από την πρώτη κιόλας ημέρα της κυκλοφορίας του, το ντοκιμαντέρ για τη ζωή του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ που φέρει τον τίτλο «Χάρι και Μέγκαν».

Η νέα σειρά του Netflix, της οποίας τα πρώτα τρία επεισόδια κυκλοφόρησαν, Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου αναστάτωσαν το παλάτι, ενώ το Μπάκιγχαμ θα παρακολουθήσει έντρομο τα όσα θα αποκαλύψει το ζευγάρι που έφερε τα πάνω - κάτω στη ζωή τους.

Με τα πρώτα επεισόδια που πρόβαλαν την κακομεταχείριση που υπέστη η πρώην Δούκισσα του Σάσεξ από τη βασιλική οικογένεια, ήρθε και η άμεση απάντηση του πρώην σεφ της αείμνηστης Νταϊάνα.

Ο προσωπικός σεφ της οικογένειας επέκρινε συγκεκριμένα τη Μέγκαν Μαρκλ, επειδή φαινόταν να «κοροϊδεύει τη βασίλισσα».

Ο Ντάρεν Μακ Γκρέιντι, ο οποίος μαγείρευε για δεκαπέντε χρόνια για την αείμνηστη Βασίλισσα Ελισάβετ, τη Νταϊάνα, τον Γουίλιαμ και τον Χάρι, κατακεραύνωσε ορισμένα σημεία της σειράς.

Μετά τον ισχυρισμό του Δούκα του Σάσεξ ότι η σύζυγός του, έμοιαζε με την αγαπημένη του μητέρα, η οποία σκοτώθηκε σε τροχαίο δυστύχημα, ο Μακ Γκρέιντι σημείωσε:

«Η γυναίκα σου δεν θα είναι ποτέ σαν ή παρόμοια με τη μητέρα σου. Γνώριζα την πριγκίπισσα Νταϊάνα για 15 χρόνια. Δεν είναι καν κοντά».

Εκείνο που έβγαλε τον βασιλικό σεφ «έξω από τα ρούχα» του ήταν, η -κατά τα λεγόμενό του- επιδεικτική υπόκλιση της Μέγκαν Μαρκλ που φάνηκε να τον αναστάτωσε. Μάλιστα κάνοντας λόγο για τη στάση του πρίγκιπα Χάρι μπροστά σε αυτή την υπόκλιση τόνισε:

«Το βλέμμα στο πρόσωπό του όταν η σύζυγός του γελάει ότι έπρεπε να πέσει στη βασίλισσα, τα λέει όλα. Το καταλαβαίνω, γιατί γνωρίζω τον Χάρι από τότε που ήταν μωρό, ενώ η πριγκίπισσα Νταϊάνα έτρωγε δημητριακά στην κουζίνα στο Κάστρο του Ουίνδσορ».

Πηγή: Λοιπόν

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved