Μαρί Σαντάλ: Οικογενειακή βόλτα στο Μοναστηράκι για σουβλάκια, μετά το μνημόσυνο του τέως βασιλιά!
AGGELOS ANT LIGKAS
VIP Life

Μαρί Σαντάλ: Οικογενειακή βόλτα στο Μοναστηράκι για σουβλάκια, μετά το μνημόσυνο του τέως βασιλιά!

Η Μαρί Σαντάλ μαζί με τον πρίγκιπα Παύλο και τα παιδιά τους βρίσκονται τα τελευταία εικοσιτετράωρα στην Ελλάδα, μιας και τελέστηκε το μνημόσυνο για τις 40 μέρες από τον θάνατο του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου.

Το πρωί του Σαββάτου 18/2 τελέστηκε η επιμνημόσυνη δέηση στην Μητρόπολη Αθηνών για τη συμπλήρωση 40 ημερών από το θάνατο του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου

Πλήθος κόσμου συγκεντρώθηκε από το πρωί έξω από την Μητρόπολη Αθηνών για να δει από κοντά την τέως βασιλική οικογένεια. Το μνημόσυνο τελέστηκε στην Μητρόπολη Αθηνών και στη συνέχεια η οικογένεια, μαζί με τους 250 καλεσμένους πήγαν στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος για καφέ. Πολύ πιο συγκεκριμένα, εκεί έδωσαν το παρών η οικογένεια, τα παιδιά, κάποια από τα εγγόνια-παιδιά του Παύλου, η βασίλισσα Σοφία της Ισπανίας με τις κόρες της Κριστίνα και Ελένα και η μικρότερη αδελφή του τέως Ειρήνη.

Λίγο αργότερα και όπως είδαμε, η Μαρί Σαντάλ με τον πρίγκιπα Παύλο και δυο από τα παιδιά τους πήγαν για βόλτα στο κέντρο της Αθήνας και μάλιστα κάθισαν και σε ένα μαγαζί στην πλατεία Αγίας Ειρήνης για να φάνε σουβλάκια. Η βασιλική οικογένεια φωτογραφήθηκε με τον ιδιοκτήτη του μαγαζιού, ο οποίος και ανήρτησε την φωτογραφία στον λογαριασμό του μαγαζιού στο Facebook, με τον ίδιο να δηλώνει ενθουσιασμένος για αυτήν την συνάντηση.

Δείτε στην παρακάτω gallery:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved