«Στον αέρα» η παρουσία του ατίθασου πρίγκιπα Λούις στην τελετή στέψης του παππού του βασιλιά Καρόλου
VIP Life

«Στον αέρα» η παρουσία του ατίθασου πρίγκιπα Λούις στην τελετή στέψης του παππού του βασιλιά Καρόλου

Ο μικρός πρίγκιπας Λούις είναι ο μικρότερος γιος του πρίγκιπα Γουίλιαμ και της Κέιτ Μίντλετον και έχει απασχολήσει στο παρελθόν με τη «απρεπή» συμπεριφορά του. Τώρα το παλάτι το σκέφτεται αν πρέπει να τον αφήσει να παρευρεθεί στην τελετή στέψης του βασιλιά Καρόλου.

Χωρίς αναμνηστική φωτογραφία από τη στέψη του παππού του και βασιλιά Καρόλου Γ’ θα μείνει ο ατίθασος πρίγκιπας Λούις όπως όλα δείχνουν.

Λόγω πρότερης άτακτης συμπεριφοράς το παλάτι δεν έχει ακόμα αποφασίσει αν θα μπορέσει τελικά να παρευρεθεί στην τελετή ο 4χρονος Λούις, με την παρουσία του μικρού αγοριού να παραμένει στον αέρα μέχρι τελευταίας στιγμής.

Ο μικρός Λούις είναι ο μικρότερος γιος του πρίγκιπα Γουίλιαμ και της Κέιτ Μίντλετον και έχει απασχολήσει στο παρελθόν με τη «απρεπή» συμπεριφορά του.

royals-(1).jpg

«Ο πρίγκιπας Λούις μπορεί να μην παραστεί στην τελετή της στέψης του βασιλιά Καρόλου στις 6 Μαΐου λόγω της συμπεριφοράς του σε προηγούμενες εκδηλώσεις», αναφέρει πηγή του παλατιού.

«Είναι μόνο 4 ετών…Ο πρίγκιπας και η πριγκίπισσα της Ουαλίας θα λάβουν απόφαση για την παρουσία του πρίγκιπα Λούις τελευταία στιγμή», ανέφερε ο άνθρωπος του παλατιού.

Η ίδια πηγή αναφέρει ότι η μεγαλύτερη αδελφή του Λούις, η πριγκίπισσα Σαρλότ, θα είναι παρούσα.

ROYAL-Tour_156.jpg

Στην ιστορική εκδήλωση θα παραστεί και ο 9 ετών πρίγκιπας Τζορτζ ο οποίος μάλιστα κατονομάζεται επισήμως και στην πρόσκληση της στέψης του βασιλιά, καθώς είναι ο δεύτερος διάδοχος του θρόνου.

Ο 9χρονος θα είναι «page boy» θα κρατά δηλαδή την κάπα του παππού του και βασιλιά.

Αξιομνημόνευτες θα μείνουν οι αστείες γκριμάτσες που έκανε τον Ιούνιο του 2022 στο μπαλκόνι του Μπάκιγχαμ στο Πλατινένιο Ιωβηλαίο της βασίλισσας Ελισάβετ Β' όπου χόρευσε και έβγαλε τη γλώσσα στη μητέρα του Κέιτ κλείνοντάς της το στόμα και φέρνοντάς την σε δύσκολη θέση.

2018-01-23T121828Z_1952678877_RC1ADD08BBC0_RTRMADP_3_BRITAIN-ROYALS.jpg

Μια άλλη φορά, κατά τη διάρκεια του Trooping the Colour flypast ο μικρούλης έκλεισε τα αυτιά του και ούρλιαξε ενώ έκανε κάθε πιθανή και απίθανη γκριμάτσα.

Η συμπεριφορά του μικρού πρίγκιπα έχει γίνει πρωτοσέλιδο στο παρελθόν αλλά το περίεργο και παράδοξο για τη βασιλική οικογένεια είναι ότι τα περισσότερα σχόλια είναι αποθεωτικά καθώς όλοι θεωρούν πως πρόκειται για μια τυπική συμπεριφορά τρίχρονου παιδιού.

Το παλάτι είχε αποφασίσει να αποκλείσει τον μικρό και από την κηδεία της γιαγιάς του Ελισάβετ προκειμένου να αποφύγει τα απρόοπτα στην καλοκουρδισμένη τελετή.

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved