VIP Life

Παύλος Γλύξμπουργκ: Πάσχα στη Νέα Υόρκη - «Παγώνει» το ενδιαφέρον του για αγορά ακινήτου στην Αθήνα

Gossip-tv Team

Παρ' όλο που ο Παύλος Γλύξμπουργκ είχε δηλώσει ότι σκέφτεται, μετά τον θάνατο του πατέρα του, τέως βασιλιά Κωνσταντίνου να πυκνώσει τις επισκέψεις του στην Ελλάδα, όμως ο φετινό Πάσχα θα το περάσει στη Νέα Υόρκη με την οικογένειά του. 

Η οικογένεια ετοιμάζεται να περάσει το φετινό Πάσχα στο Χάμπτονς, μια περιοχή βορειοανατολικά του Λονγκ Άιλαντ της Νέας Υόρκης όπου η οικογένεια της Μαρί Σαντάλ διαθέτει μία πολυτελέστατη έπαυλη δίπλα στη θάλασσα.

Πρόκειται για ένα πραγματικό στολίδι της περιοχής όπου διαθέτουν κατοικίες μερικοί από τους πιο πλούσιους ανθρώπους του πλανήτη.

pavlos-(2).jpg

Το Πάσχα όμως θα έχει καθαρά ελληνικό άρωμα με αρνιά και κοκορέτσια που είναι αγαπημένο γεύμα για τον Παύλο Γλύξμπουργκ και την οικογένειά του βέβαια, χωρίς ακόμα να έχει γίνει γνωστό ποια από τα παιδιά του θα είναι μαζί με τον ίδιο και τη Μαρί Σαντάλ.

Όσο για την φημολογία που τον ήθελε τον τελευταίο καιρό να ψάχνει σπίτι για να εγκατασταθεί στην Ελλάδα, φαίνεται πως τα σχέδιά του «παγώνουν» προς το παρόν αν και ο ίδιος φαίνεται πως σκοπεύει να κάνει πράξη τη δήλωσή του ότι θα ταξιδεύει πιο συχνά στη χώρα μας.

Δείτε το παραπάνω βίντεο με το ρεπορτάζ του Live News:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved