Μέγκαν Μαρκλ: Αυτός είναι ο πραγματικός λόγος που δεν θα παραστεί στη στέψη του βασιλιά Καρόλου
VIP Life

Μέγκαν Μαρκλ: Αυτός είναι ο πραγματικός λόγος που δεν θα παραστεί στη στέψη του βασιλιά Καρόλου

Η επίσημη ανακοίνωση του Παλατιού ότι το Σάββατο 6 Μαΐου μέρα στέψης του βασιλιά Καρόλου θα παραστεί στην εκδήλωση ο γιος του πρίγκιπας Χάρι αλλά όχι η σύζυγός του Μέγκαν Μαρκλ και τα παιδιά τους, έχει προκαλέσει πολλά ερωτήματα. 

«Το Παλάτι του Μπάκινγχαμ με χαρά επιβεβαιώνει ότι ο Δούκας του Σάσεξ θα παραστεί στη Στέψη στο Αβαείο του Γουεστμίνστερ στις 6 Μαϊου. Η Δούκισσα του Σάσεξ θα παραμείνει στην Καλιφόρνια με τον Πρίγκιπα Archie και την Πριγκίπισσα Lilibet» ανέφερε μεταξύ άλλων η ανακοίνωση του Μπάκιγχαμ και φυσικά αυτές οι τρεις γραμμές προκάλεσαν... χαμό!

Οι πιο τολμηροί έκαναν λόγο για επικείμενο χωρισμό Χάρι-Μέγκαν, κάτι που απείχε πολύ από την πραγματικότητα με το ζευγάρι να δίνει την απάντησή του σε αυτές τις φήμες, κάνοντας εμφάνιση σε αγώνα των Λέικερς και δείχνοντας στα καλύτερά τους!

Ποιος όμως είναι ο πραγματικός λόγος που η Μέγκαν Μαρκλ θα απουσιάζει από τη σημαντικότερη ίσως στιγμή του Παλατιού τα τελευταία χρόνια μετά τον θάνατο της βασίλισσας Ελισάβετ;

Το γεγονός ότι την ίδια μέρα έχει γενέθλια η κόρη της Lilibet, ήταν απλώς μία σύμπτωση και μία δικαιλογία για να απενοχοποιήσουν τις προθέσεις της Μέγκαν καθώς άλλοι είναι οι πραγματικοί λόγοι που η ίδια δεν θα παραστεί στη μεγάλη γιορτή.

Σύμφωνα με τους καλά γνωρίζοντες, ο πραγματικός λόγος έχει να κάνει με την ίδια τη Μέγκαν και την αντιμετώπιση που έχει από τον πεθερό της.

«Ναι, υπήρχε αλληλογραφία, υπήρχαν επιστολές από τη δούκισσα του Σάσεξ προς τον βασιλιά. Αλλά προχώρησε, αυτό έγινε πριν από δύο χρόνια, δεν έχει να κάνει με την απόφασή της να μην παραστεί στη στέψη» γράφτηκε στην Page Six με άρθρο της Telegraph να σημειώνει πως ο πραγματικός λόγος της απουσίας της Μέγκαν από τη στέψη του βασιλιά Καρόλου έχει να κάνει με το γεγονός ότι εκείνη έμεινε "ανικανοποίητη" από την απάντηση του βασιλιά Καρόλου σε κάποιο γράμμα της.

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved