Harry - Meghan Markle: Η αστυνομία της Νέας Υόρκης διαψεύδει ότι κινδύνευσαν σε τροχαίο!
VIP Life

Harry - Meghan Markle: Η αστυνομία της Νέας Υόρκης διαψεύδει ότι κινδύνευσαν σε τροχαίο!

Viral έγινε το απόγευμα αυτής της Τετάρτης ότι ο πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle ενεπλάκησαν σε ένα παραλίγο πολύ σοβαρό τροχαίο.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που είδαν το φως της δημοσιότητας, ο πρίγκιπας Χάρι, η σύζυγός του Μέγκαν Μαρκλ αλλά και η μητέρα της ενεπλάκησαν σε μια παραλίγο καταστροφική καταδίωξη με αυτοκίνητο αφού τους ακολούθησαν παπαράτσι.

Το περιστατικό συνέβη αφού η Μέγκαν και ο Χάρι είχαν παραστεί σε τελετή απονομής βραβείων στη Νέα Υόρκη την Τρίτη όπου η πρώτη βραβεύτηκε. Οι τρεις τους έφυγαν από την εκδήλωση με ένα SUV γύρω στις 10 το βράδυ και αμέσως τους ακολούθησαν περίπου 12 παπαράτσι.

«Αυτή η ανελέητη καταδίωξη, που διήρκεσε πάνω από δύο ώρες, είχε ως αποτέλεσμα πολλαπλές παρ' ολίγον συγκρούσεις με άλλους οδηγούς στο δρόμο, πεζούς και δύο αστυνομικούς του NYPD (New York Police Department)», είπε ο εκπρόσωπος, σύμφωνα με το Sky News.

«Ενώ το να είσαι δημόσιο πρόσωπο συνοδεύεται από ένα επίπεδο ενδιαφέροντος από το κοινό, αυτό δεν θα πρέπει ποτέ να γίνεται εις βάρος της ασφάλειας κανενός», δήλωσε επίσης ο εκπρόσωπος.

Ωστόσο, η αστυνομία της Νέας Υόρκης, διέψευσε ότι υπήρξαν συγκρούσεις.

a6e4b1a1-prigkipas-harry-meghan-markle-ntanta.jpg

Η ανακοίνωση της αστυνομίας για την Μέγκαν Μαρκλ και τον πρίγκιπα Χάρι

«Η αστυνομία της Νέας Υόρκης βοήθησε την ιδιωτική ομάδα ασφαλείας που προστάτευε τον Δούκα και τη Δούκισσα του Σάσεξ. Υπήρχαν πολυάριθμοι φωτογράφοι που έκαναν τη μεταφορά τους δύσκολη.

Ο Δούκας και η Δούκισσα του Σάσεξ έφτασαν στον προορισμό τους και δεν αναφέρθηκαν σύγκρουση, προσαγωγές, τραυματισμοί ή συλλήψεις σχετικά», ανέφερε η ανακοίνωση.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved