Έφυγε από τη ζωή ο Μοχάμεντ Αλ Φαγέτ, 26 χρόνια μετά το δυστύχημα του γιου του Ντόντι με την Νταϊάνα
Getty Images - Photo by David Lodge/FilmMagic
VIP Life

Έφυγε από τη ζωή ο Μοχάμεντ Αλ Φαγέτ, 26 χρόνια μετά το δυστύχημα του γιου του Ντόντι με την Νταϊάνα

Στα 94 του χρόνια έφυγε από τη ζωή ο δισεκατομμυριούχος Αιγύπτιος επιχειρηματίας Μοχάμεντ Αλ Φαγέτ, πατέρας του τελευταίου συντρόφου της πριγκίπισσας Νταϊάνα, Ντόντι ο οποίος σκοτώθηκε εκείνο το μοιραίο βράδυ στο Παρίσι... 

Ο δισεκατομμυριούχος Αιγύπτιος είχε γίνει γνωστός για τη σχέση του γιου του με την πριγκίπισσα Νταϊάνα και τον θυελλώδη που είχε ζήσει το ζευγάρι αλλά και για τις τεράστιες επενδύσεις που είχε κάνει στο Λονδίνο, αγοράζοντας το θρυλικό Harrods αλλά και το πολυτελές ξενοδοχείο Ritz που συνέχισε να είναι δικό του μέχρι και την τελευταία του πνοή.

Ο Μοχάμεντ Αλ Φαγέτ είχε βρεθεί σε ηλικία μόλις 31 ετών στο Λονδίνο και μαζί με τα αδέλφια του κατάφεραν να δημιουργήσουν μία αυτοκρατορία, κάνοντας πολλές επενδύσεις.

Ο επιχειρηματίας έφυγε πλήρης ημερών από τη ζωή και σύμφωνα με τη DailyMail, κηδεύτηκε δίπλα ακριβώς από τον πρωτότοκο γιο του, 26 ολόκληρα χρόνια μετά το δυστύχημα που του είχε στοιχίσει τη ζωή.

Ο Μοχάμεντ Αλ Φαγέτ είχε ακόμα τέσσερα παιδιά, τη Jasmine, τον Karim, την Καμίλα και τον Ομάρ, τα οποία είχε αποκτήσει με τη δεύτερη σύζυγό του, τη Φινλανδή σοσιαλίστα και πρώην μοντέλο Heini Wathén.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved