Άννα Μαρία: Σπάνιο στιγμιότυπο από το παρελθόν με παραδοσιακή Κερκυραϊκή στολή & floral headpiece
Η Άννα Μαρία, στάθηκε στο πλευρό του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου για πάνω από 55 χρόνια...
VIP Life

Άννα Μαρία: Σπάνιο στιγμιότυπο από το παρελθόν με παραδοσιακή Κερκυραϊκή στολή & floral headpiece

Πλέον όλο και σπανίζουν φωτογραφικά στιγμιότυπα από το μακρινό παρελθόν και όταν αυτά δημοσιοποιούνται με κάποιον τρόπο γίνονται αμέσως πρώτο θέμα. 

Κάτι ανάλογο συνέβη και με φωτογραφία από το μακρινό 1965, στην οποία απεικονίζεται ο τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος με τη σύζυγό του Άννα Μαρία και τη νεογέννητη, τότε πρωτότοκη κόρη τους, Αλεξία στην Κέρκυρα.

IMG_0071.jpg

Και σίγουρα το συγκεκριμένο στιγμιότυπο είναι πολύ σπάνιο αφού η Άννα Μαρία είναι ντυμένη με παραδοσιακή Κερκυραϊκή στολή και μάλιστα το κεφάλι της είναι στολισμένο με πολύχρωμα, ανθισμένα λουλούδια.

Στην αγκαλιά της κρατάει τη νεογέννητη κόρη τους, την Αλεξία και η φωτό είναι τραβηγμένη τον Αύγουστο του 1965, μόλις έναν μήνα μετά τη γέννηση της πρωτότοκής τους.

Το ζευγάρι είχε γνωριστεί το 1959 στη Δανία όταν ο τότε πρίγκιπας Κωνσταντίνος και διάδοχος του ελληνικού θρόνου είχε βρεθεί στη γενέτειρα της μετέπειτα συζύγου του. Δύο χρόνια μετά ο φέρελπις νέος, είχε δηλώσει στους γονείς του Παύλο και Φρειδερίκη ότι θέλει να παντρευτεί την Άννα Μαρία και το 1964 το ζευγάρι παντρεύτηκε.

Μετά την άφιξη στον κόσμο της κόρης τους, γεννήθηκε δύο χρόνια μετά ο Παύλος, το 1969 ο Νικόλαος, το 1983 η Θεοδώρα και το 1986 ο βενιαμίν της οικογένειας, ο Φίλιππος.

https://www.instagram.com/p/CzXGu4zoTpb/

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved