Μετά την Κέιτ Μίντλετον και ο βασιλιάς Κάρολος στο νοσοκομείο - Θα υποβληθεί σε εγχείρηση προστάτη!
VIP Life

Μετά την Κέιτ Μίντλετον και ο βασιλιάς Κάρολος στο νοσοκομείο - Θα υποβληθεί σε εγχείρηση προστάτη!

Δεν μπήκε καλά ο νέος χρόνος για το Παλάτι του Μπάκιγχαμ καθώς μετά την είδηση ότι η Κέιτ Μίντλετον εισήχθη στο νοσοκομείο για επέμβαση στην κοιλιακή χώρα, έρχεται νέα ανακοίνωση για προβλήματα υγείας του βασιλιά Καρόλου...

Σύμφωνα με τα όσα κυκλοφορούν τις τελευταίες ώρες στο διαδίκτυο, ο νέος μονάρχης του βρετανικού θρόνου θα εισαχθεί για επέμβαση προστάτη, όμως το πρόβλημα υγείας του δεν εμπνέει ανησυχία αφού πρόκειται για καλοήθεια, όπως ενημέρωσε με επίσημη ανακοίνωσή του το παλάτι.

«Όπως χιλιάδες άνδρες κάθε χρόνο, ο βασιλιάς έχει αναζητήσει θεραπεία για έναν διογκωμένο προστάτη. Η κατάσταση της Αυτού Μεγαλειότητος είναι καλοήθης και θα μεταβεί στο νοσοκομείο την επόμενη εβδομάδα για διορθωτική διαδικασία. Οι δημόσιες υποχρεώσεις του βασιλιά θα αναβληθούν για μια σύντομη περίοδο ανάρρωσης», αναφέρει η ανακοίνωση του Παλατιού. Δείτε την παρακάτω:

Λόγω αυτής της έκτακτης κατάστασης, ο βασιλιάς Κάρολος αναγκάζεται να αναβάλλει κάθε προγραμματισμένη εμφάνισή του και να απέχει για λίγες μέρες από τα καθήκοντά του προκειμένου να δώσει προτεραιότητα στο πρόβλημα υγείας που του προέκυψε.

Σύμφωνα με όσα ακούγονται, η κατάστασή του δεν εμπνέει κανέναν λόγο ανησυχίας και ο βασιλιάς Κάρολος, αμέσως μετά την ανάρρωσή του θα επανέλθει κανονικά στα καθήκοντά του.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved