Κωνσταντίνος Αλέξιος; Ανοίγει τα φτερά του στο Χόλιγουντ
Ο Κωνσταντίνος Αλέξιος, ο μεγαλύτερος γιος του Παύλου και της Μαρί Σαντάλ ανοίγει τα φτερά του στο Χόλιγουντ
VIP Life

Κωνσταντίνος Αλέξιος; Ανοίγει τα φτερά του στο Χόλιγουντ

Ο γιος του πρίγκιπα Παυλου και της Μαρί Σαντάλ, Κωνσταντίνος Αλέξιος, λίγο μετά τον χωρισμό του με το μοντέλο και ηθοποιό Πόπι Ντελαβίν, μετακόμισε στο Λος Άντζελες για να σπουδάσει κινηματογράφο.

Ο μεγαλύτερος γιος του πρίγκιπα Παύλου και της Μαρί Σαντάλ είναι ένας από τους πιο περιζήτητους νεαρούς royals της Ευρώπης. Ο 25χρονος πρίγκιπας Κωνσταντίνος Αλέξιος αν και είναι χαμηλών τόνων, εδώ και έναν χρόνο, απασχολούσε τα διεθνή μέσα, κυρίως μέσα από τη σχέση του με το 37χρονο μοντέλο Πόπι Ντελεβίν, κόρη του διάσημου μοντέλου Κάρα Ντελεβίν.

royalsofgreece_1552169340_1996063561479476003_5886486831.jpg

Η σχέση τους που κράτησε δύο χρόνια, ολοκληρώθηκε σε απόλυτα φιλικό κλίμα. Σύμφωνα με βρετανική εφημερίδα, που επικαλέστηκε πηγή από το περιβάλλον τους «βρίσκονται απλώς σε διαφορετικά στάδια της ζωής τους. Δεν υπάρχει εχθρότητα».

Ο «Τίνο», όπως τον αποκαλούν οι φίλοι του, έχει μετακομίσει στο Λος Αντζελες για να σπουδάσει σε γνωστή σχολή κινηματογράφου. Είναι γνωστό ότι, παράλληλα με τις σπουδές του στο Wellington College στο Μπερκσάιρ και στο Πανεπιστήμιο Georgetown στην Ουάσιγκτον, είχε πάντα καλλιτεχνικές ανησυχίες και, εκτός από τη μουσική (παίζει πιάνο και κιθάρα), ζωγραφίζει, ενώ λατρεύει τη φωτογραφία και τον κινηματογράφο. Μάλιστα, η πρώην σύντροφός του ήταν η μούσα του σε μια καλλιτεχνική ταινία που γύρισε για τη σχεδιάστρια μόδας Καρολίνα Χερέρα το καλοκαίρι.

Ο Κωνσταντίνος-Αλέξιος και η Πόπη Ντελεβίν, όσο ήταν μαζί, έκαναν λαμπερές διακοπές και μόνοι τους αλλά και με τις οικογένειές τους ενώ πέρυσι βρέθηκαν στις Σπέτσες απολαμβάνοντας το ελληνικό καλοκαίρι.

Γνωστή για το κομψό στιλ της και την εντυπωσιακή της εμφάνιση, η Πόπη Ντελεβίν έχει συνεργαστεί με μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα του χώρου της μόδας. Επίσης έχει εμφανιστεί σε διάφορες ταινίες και τηλεοπτικές εκπομπές ενώ αποτελεί έμπνευση για πολλές νέες γυναίκες παγκοσμίως ως style icon, αλλά και χάρη στη φιλανθρωπική δράση της. Ο γοητευτικός γιος του Παύλου και της Μαρί Σαντάλ είναι ένα πρόσωπο αγαπητό, με ταλέντα, σπουδές και ομορφιά που εντυπωσιάζει, ενώ το γεγονός ότι ανάμεσα στους πέντε νονούς του συγκαταλέγεται και ο μελλοντικός βασιλιάς της Βρετανίας πρίγκιπας Ουίλιαμ ανεβάζει τις μετοχές του. Ο ίδιος ωστόσο, δεν επικεντρώνει την ενέργειά του στη lifestyle πλευρά της ζωής παρότι κοσμοπολίτης αλλά στα εφόδια που απαιτούνται ώστε να είναι έτοιμος να κατακτήσει τη λεωφόρο της δόξας. Πηγή: Real Life

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved