Βασιλιάς Κάρολος: «Oι γιατροί διαψεύστηκαν, σοβαρή η κατάστασή του - Ο Ουίλιαμ είναι στο κατώφλι»
VIP Life

Βασιλιάς Κάρολος: «Oι γιατροί διαψεύστηκαν, σοβαρή η κατάστασή του - Ο Ουίλιαμ είναι στο κατώφλι»

Ο Βασιλιάς Κάρολος διαγνώστηκε με καρκίνο 18 μήνες μετά την άνοδό του στον βρετανικό θρόνο και μπορεί αρχικά οι γιατροί να πίστευαν πως ο καρκίνος δεν ήταν τόσο επιθετικός ωστόσο διαψεύστηκαν.

Η κατάσταση του είναι σοβαρότερη από αυτό που είχε αρχικά φανεί, σύμφωνα με βασιλικό συγγραφέα.

Ο Tom Quinn, ειδήμων στα θέματα του Μπάκιγχαμ μιλώντας στη Mirror, ανέφερε πως ο 75χρονος μονάρχης ξεκίνησε τη Δευτέρα τη θεραπεία του ενώ οι γιατροί πίστευαν πως ο καρκίνος δεν ήταν τόσο επιθετικός τελικά διαψεύστηκαν.

1700044410357-691984531-karolos-(1).webp

Βασιλιάς Κάρολος

«Ο Κάρολος γνωρίζει την κατάσταση της υγείας του. Ο Ουίλιαμ είναι στο κατώφλι της διαδοχής. Ο Κάρολος ελπίζει να παραμείνει σε μια σχετικά καλή κατάσταση ώστε να δώσει το στέμμα κοντά στα μέσα των 80 ετών του.

Ωστόσο, ίσως ξεκινήσουν νωρίτερα οι διαδικασίες αυτές πολύ νωρίτερα καθώς η μορφή καρκίνου του είναι πολύ πιο επικίνδυνη και επιθετική από όσο πίστευαν οι γιατροί αρχικά», ανέφερε ο Quinn.

xari-karolos.jpg

Πρίγκιπας Ουίλιαμ: Μπλοκάρει κάθε πιθανότητα επιστροφής του Χάρι

Να μπλοκάρει κάθε πιθανότητα επιστροφής του πρίγκιπα Χάρι προσπαθεί ο πρίγκιπας Ουίλιαμ στην προσπάθεια του να προστατεύσει τη σύζυγο του, Κέιτ Μίντλετον, η οποία αναρρώνει μετά από χειρουργική επέμβαση στην κοιλιακή χώρα.

Σύμφωνα με όσα υποστήριξε ειδικός στα βασιλικά θέματα, ο Πρίγκιπας Ουίλιαμ πληγώθηκε βαθιά από τις επιθέσεις του πρίγκιπα Χάρι και δεν έχει σκοπό να του ξαναμιλήσει. «Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ έχει τη δική του ιδιωτική αναταραχή. Γνωρίζει καλά τον αδελφό του και σίγουρα δε θα του επιτρέψει να ξαναμπεί με άνεση στην οικογένεια, καθώς δεν τον εμπιστεύεται», είπε στο Fox News η ειδική επί των βασιλικών θεμάτων, Helena Chard.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved