Τζο Μπάιντεν: Το... «καλό σεξ» είναι το μυστικό για τον μακροχρόνιο γάμο του με τη σύζυγό του, Τζιλ
Instagram / joebiden
VIP Life

Τζο Μπάιντεν: Το... «καλό σεξ» είναι το μυστικό για τον μακροχρόνιο γάμο του με τη σύζυγό του, Τζιλ

Ο Τζο Μπάιντεν αποκάλυψε ποιο είναι το μυστικό που έχει οδηγήσει στην επιτυχία του γάμου του με τη σύζυγό του, Τζιλ Μπάιντεν.

Σίγουρα δεν έχουμε συνηθίσει τέτοιες δηλώσεις από το προεδρικό ζεύγος των ΗΠΑ, αλλά είναι η αλήθεια και ισχύει, είτε βρίσκεσαι σε θέση ισχύος, όπως ο Τζο Μπάιντεν, είτε όχι.

Στο νέο βιβλίο «American Woman - The Transformation of the Modern First Lady, from Hillary Clinton to Jill Biden» που αφορά στις πρώτες κυρίες των ΗΠΑ και πρόκειται να κυκλοφορήσει σε λίγες μέρες, ο Τζο Μπάιντεν αποκάλυψε τι είναι αυτό που κρατά εκείνον και τη σύζυγό του ευτυχισμένους σε 47 χρόνια γάμου.

Το «καλό σεξ» αποκάλυψε ο πρόεδρος των ΗΠΑ και φυσικά η απάντησή του έχει γίνει πρωτοσέλιδο παντού.

Το συγκεκριμένο βιβλίο, μάλιστα, αποκαλύπτει πώς η αγάπη του Τζο Μπάιντεν για τη γυναίκα του και την οικογένειά του επηρεάζει και την πολιτική του σταδιοδρομία.

«Το 2006 ο Τζο έδειχνε ακόμη να ενδιαφέρεται περισσότερο να μένει στο σπίτι του με την Τζιλ παρά να θέσει υποψηφιότητα για την προεδρία και είπε σε μια ομάδα υποστηρικτών του εκείνη τη χρονιά “Προτιμώ να βρίσκομαι στο σπίτι και να κάνω έρωτα με τη γυναίκα μου όσο κοιμούνται τα παιδιά μου”, αναφερόμενος στο ενδιαφέρον του για το πόστο», γράφει η Κέιτι Ρότζερς, συγγραφέας του πολυσυζητημένου βιβλίου.

Naomi Biden: H καλλονή εγγονή και influencer του νέου πρόεδρου των ΗΠΑ!

Της έκανε 5 φορές πρόταση γάμου!

Στο βιβλίο περιγράφονται επίσης οι προσπάθειες του Τζο Μπάιντεν να κάνει γυναίκα του την Τζιλ.

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ χρειάστηκε να της κάνει 5 φορές πρόταση γάμου μέχρι να πει εκείνη το μεγάλο ναι!

«Ήμουν όσο υπομονετικός ξέρω να είμαι, αλλά ξύπνησε μέσα μου κάποια στιγμή το ιρλανδικό μου ταπεραμέντο. Είτε θα αποφασίσεις να με παντρευτείς, ή αυτό είναι, τέλος. Δεν σου ξανακάνω πρόταση γάμου», είπε ο Μπάιντεν αναφερόμενος στην πέμπτη προσπάθειά του, σύμφωνα με την Κέιτι Ρότζερς.

Διαβάστε επίσης:

Θανάσης Ευθυμιάδης: Η αλλαγή στον τρόπο ζωής του, ο εθισμός στο σεξ και οι… εξωγήινοι!

Καίτη Φίνου: Αποκάλυψε γιατί απείχε δέκα χρόνια από σεξουαλική επαφή

Έφη Σαρρή: «Η αποχή από το σεξ είναι το ελιξίριο της νεότητας» (Video)

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved