Showbiz

Καίτη Φίνου: Αποκάλυψε γιατί απείχε δέκα χρόνια από σεξουαλική επαφή

Gossip-tv Team

Η Καίτη Φίνου εξομολογήθηκε στον Μιχάλη Κεφαλογιάννη και την εκπομπή «Όλα για τη Ζωή μας» πως απείχε από το σεξ για 10 χρόνια.

«Ήμουν πιωμένη, γι’ αυτό έκανα σεξ. Όταν σταμάτησα το ποτό σταμάτησα και το σεξ. Είχα 10 χρόνια κάνω», εξομολογήθηκε η ηθοποιός.

Η ερωτική της επιθυμία ξύπνησε μετά από 10 χρόνια, όταν συνάντησε έναν άνδρα που της έκανε «κλικ» και ξύπνησε μέσα της αυτό το αίσθημα.

«Ανοίγω την πόρτα και βλέπω ένα τύπο, που δεν ήταν όμορφος, αλλά είχε αυτό το σεξαπίλ… Μετά από 10 χρόνια είπα «ώπα, έφτασε η ώρα!». Ήμουν 40 και στα 50 μού ξύπνησε αυτό», είπε η Καίτη Φίνου.

Πρόσφατα η ηθοποιός καλεσμένη σε τηλεοπτική εκπομπή είχε μιλήσει για την απουσία της από την τηλεόραση.

««Το ότι δεν βρίσκομαι πουθενά δεν είναι δική μου επιλογή και το ξέρουν όλοι! Το έχω πει, έχω κάνει και μόνη βίντεο στο Instagram… Παιδιά, εγώ εδώ είμαι! 33 σίριαλ έγιναν, 33! Γιατί; Είμαι των 80s; Θέλω να μάθω το γιατί απ’ όλους όσους παίζουν σε σίριαλ. Φορούσα βλεφαρίδες, αλλά μήπως τώρα δεν φοράνε; Φορούσα παγιέτες που ήταν η μόδα, αλλά μήπως τώρα δεν φοράνε; Γιατί είμαι χοντρή; Μου το έχουν πει! Μου έχει πει γνωστός θεατρικός παραγωγός… ‘έτσι όπως έγινες’», είχε πει.

Διαβάστε επίσης

Ξέσπασε η Φίνου: «Δεν είναι επιλογή μου που δεν βρίσκομαι πουθενά!33 σίριαλ έγιναν… Γιατί;»

Καίτη Φίνου: Στηρίζει τις γυναίκες στο Ιράν–H συγκλονιστική στιγμή που κόβει τα μαλλιά της on camera

Καίτη Φίνου: Μας έδειξε την πρώτη της αφίσα - Το απίθανο throwback με μπικίνι!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved