Αθηνά Ωνάση: Η ζωή σε ξύλινη βίλα στην Ολλανδία, η φημολογούμενη εγκυμοσύνη & η ανανεωμένη εμφάνιση
VIP Life

Αθηνά Ωνάση: Η ζωή σε ξύλινη βίλα στην Ολλανδία, η φημολογούμενη εγκυμοσύνη & η ανανεωμένη εμφάνιση

Τι έχει συμβεί στη ζωή της Αθηνάς Ωνάση όλο αυτό το διάστημα που απέχει ολοκληρωτικά από τα φωτογραφικά φλας και γιατί επέλεξε να εξαφανιστεί από προσώπου γης για παραπάνω από έξι μήνες, απέχοντας ακόμα και από αθλητικά events της Ιππασίας που τόσο πολύ αγαπά;

Η Αθηνά Ωνάση εντοπίστηκε από τα media λίγο πριν κλείσει τα 40 της χρόνια, βάζοντας τέλος στον σάλο που είχε δημιουργηθεί στον Τύπο σχετικά με την εξαφάνισή της. Τι συμβαίνει όμως με τη φημολογούμενη εγκυμοσύνη της και σε τι κατάσταση βρίσκεται;

Αθηνά Ωνάση: Θρίλερ με την υγεία της χρυσής κληρονόμου - Σενάρια για κατάθλιψη και ανορεξία

Με το οικογενειακό και φιλικό περιβάλλον της να κρατά το στόμα του κλειστό για τις φήμες περί εγκυμοσύνης, η απουσία της από το τουρνουά της Longines, Paris Eiffel Jumping, τον περασμένο Ιούνιο έριξε λάδι στη φωτιά ότι όντως περιμένει το πρώτο της παιδί.

Παρόλα αυτά, το μυστήριο δε λύθηκε, καθώς η Αθηνά Ωνάση ξέρει να κρατά τα μυστικά της για τον εαυτό της και να απομονώνεται από τα εκτυφλωτικά φώτα της δημοσιότητας.

Athina Onasi

Μάλιστα, όπως ψιθυρίζεται τελευταία, η ίδια με τον ιππέα Αλμπέρτο Ζόρζι που τα ξένα δημοσιεύματα τούς θέλουν ζευγάρι, επέλεξαν να ζήσουν σε μια μεγάλη φάρμα στην Ολλανδία, θέλοντας να κρατήσουν ήπιους τόνους στην προσωπική τους ζωή.

Η σχέση που διαψεύστηκε & η ανανέωση της Αθηνάς

Για όσους δεν γνωρίζουν τον Αλμπέρτο Ζόρζι, αξίζει να σημειωθεί ότι πρόκειται για ένα πολύ σημαντικό πρόσωπο στη ζωή της και πως η γνωριμία τους έγινε με αφορμή την πώληση του αλόγου της Cornetto K.

Από την πλευρά του όμως, ο Αλμπέρτο Ζόρζι έχει διαψεύσει τη σχέση τους, λέγοντας: «Κι εγώ το άκουσα, αλλά όχι, δεν είναι αλήθεια. Δεν υπάρχει, ούτε υπήρξε ποτέ τίποτε ανάμεσα σε εμένα και την Αθηνά. Απλώς έχουμε δουλέψει μαζί και τέλος. Ίππευσα το άλογό της, αλλά δεν έκανα ποτέ κάτι με την ίδια».

Μετά τις απανωτές τραγωδίες που βίωσε στη ζωή της, τον μεγάλο τσακωμό με τον πατέρα της το 2007 και τον τραγικό χωρισμό της από τον πρώην σύζυγό της, Αλβάρο Ντε Μιράντα Νέτο, η Αθηνά Ωνάση έχει επιλέξει να ζήσει τη ζωή της μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Ως μοναδική κληρονόμος της τεράστιας περιουσίας του Αριστοτέλη Ωνάση, αλλά και μοναδική εν ζωή απόγονος της οικογένειας, η ίδια έχει δηλώσει πως δε την ενδιαφέρουν τα χρήματα, παρά μόνο η ευτυχία της. Στο μεταξύ όμως δημοσιεύματα στη Βραζιλία όπου ζούσε μέχρι πριν από μερικά χρόνια λένε πως η Αθηνά έχει εγκατασταθεί το τελευταίο διάστημα σε ένα υπέροχο κτήμα στην Ολλανδία, στο κέντρο του οποίου βρίσκεται μία μεγάλη ξύλινη βίλα. Τα ίδια δημοσιεύματα επιμένουν πως η Αθηνά έχει γυρίσει οριστικά σελίδα στη ζωή της, άφησε το σκοτεινό παρελθόν της και πλέον δείχνει πιο ανανεωμένη σε ό,τι αφορά την εξωτερική της εμφάνιση.

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved