Κέιτ Μίντλετον: Η λεπτομέρεια που λίγοι παρατήρησαν στο πρώτο επίσημο καρέ μετά το χειρουργείο
VIP Life

Κέιτ Μίντλετον: Η λεπτομέρεια που λίγοι παρατήρησαν στο πρώτο επίσημο καρέ μετά το χειρουργείο

Στη δημοσιότητα έδωσε το Παλάτι την πρώτη επίσημη φωτογραφία της Κέιτ Μίντλετον μετά από τη χειρουργική επέμβαση στην οποία υπεβλήθη.

Η πριγκίπισσα της Ουαλίας εμφανίστηκε στην εν λόγω εικόνα χωρίς να φορά τη βέρα και το μονόπετρό της και οι συζητήσεις φούντωσαν για άλλη μια φορά.

Κέιτ Μίντλετον: Το παλάτι δημοσίευσε την πρώτη επίσημη φωτό της μετά τις δύσκολες στιγμές που πέρασε

Η 42χρονη επέλεξε μια απλή εμφάνιση στη φωτογραφία που τράβηξε ο σύζυγός της, πρίγκιπας Γουίλιαμ. Η ίδια είναι χαμογελαστή, αγκαλιά με τα παιδιά της, τον πρίγκιπα Τζορτζ, 10 ετών, την πριγκίπισσα Σάρλοτ, 8 ετών, τον πρίγκιπα Λούις, 5 ετών.

Επιλέγοντας μπότες Chloe Combat αξίας 250 λιρών, τις οποίες έχει φορέσει αρκετές φορές στο παρελθόν, η Κέιτ Μίντλετον φαινόταν φυσική, φορώντας τζιν, μαύρο polo και πράσινο μπουφάν.

kate-middleton-prince-william-(3).jpg

Κέιτ Μίντλετον

Η Κέιτ δεν φορούσε το δαχτυλίδι του γάμου της
Εντύπωση προκάλεσε και το γεγονός πως δεν φορούσε το δαχτυλίδι του γάμου της. Συνήθως φοράει πάντα το δαχτυλίδι του γάμου της, το οποίο ανήκε παλαιότερα στην Πριγκίπισσα Νταϊάνα. Το δαχτυλίδι από λευκόχρυσο, έχει ένα οβάλ ζαφείρι Κεϋλάνης 12 καρατίων, πλαισιωμένο από 14 διαμάντια.

https://www.instagram.com/p/C4U_IqTNaqU/

«Σας ευχαριστώ για τις ευχές σας και τη συνεχή σας στήριξη τους τελευταίους δύο μήνες. Σας ευχόμαστε Χρόνια Πολλά για την Ημέρα της Μητέρας», ανέφερε η λεζάντα που συνόδευε τη φωτογραφία.

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved