Βασιλιάς Κάρολος: Kαταβεβλημένος στο πρώτο του διάγγελμα μετά τη διάγνωση με καρκίνο
VIP Life

Βασιλιάς Κάρολος: Kαταβεβλημένος στο πρώτο του διάγγελμα μετά τη διάγνωση με καρκίνο

Το πρώτο του μήνυμα μετά την ανακοίνωση ότι πάσχει από καρκίνο, έστειλε ο βασιλιάς Κάρολος ο οποίος εμφανίζεται καταβεβλημένος.

Το υλικό αναρτήθηκε στον επίσημο λογαριασμό της βασιλικής οικογένειας στο Intagram με αφορμή την ημέρα της Κοινοπολιτείας και αποτελεί το πρώτο διάγγελμα του Βασιλιά μετά την αποκάλυψη για την κατάσταση της υγείας του.

Bασιλιάς Κάρολος: Με κόκκινα μάτια στο πρώτο ηχογραφημένο μήνυμα μετά τη διάγνωση με καρκίνο

Όπως θα δείτε και παρακάτω, ο 75χρονος μονάρχης έχει κόκκινα μάτια και ιδιαίτερα ταλαιπωρημένο βλέμμα.

karolos.jpg

«Η Κοινοπολιτεία είναι σαν την καλωδίωση ενός σπιτιού και οι άνθρωποι της, η ενέργειά μας και οι ιδέες μας είναι το ρεύμα που διατρέχει αυτά τα καλώδια.

Μαζί και μεμονωμένα, ενδυναμωνόμαστε ανταλλάσσοντας προοπτικές και εμπειρίες και προσφέροντας και δανειζόμαστε τους μυριάδες τρόπους με τους οποίους έχουμε αντιμετωπίσει ο καθένας τις προκλήσεις της εποχής μας», ανέφερε μεταξύ άλλων στο διάγγελμα ο βασιλιάς Κάρολος.

Δείτε το βίντεο:

https://www.instagram.com/reel/C4YOvxvsAL2/

Ο Βασιλιάς Κάρολος τόνισε νωρίτερα σε ηχογραφημένο μήνυμα: «Τις τελευταίες εβδομάδες, με συγκίνησαν βαθύτατα οι υπέροχες ευγενικές και στοχαστικές ευχές σας για την υγεία μου και εγώ σε ανταπόδοση μπορώ μόνο να συνεχίσω να σας υπηρετώ, στο μέγιστο των δυνατοτήτων μου, σε όλη την Κοινοπολιτεία... Η πίστη μου στις κοινές μας προσπάθειες και στις δυνατότητες του λαού μας παραμένει τόσο σίγουρη και ισχυρή όσο ποτέ. Δεν έχω καμία αμφιβολία ότι θα συνεχίσουμε να στηρίζουμε ο ένας τον άλλον σε όλη την Κοινοπολιτεία καθώς, μαζί, συνεχίζουμε αυτό το ταξίδι ζωής».

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved