Μέγκαν Μαρκλ: H πρώτη αντίδραση για την «πειραγμένη» φωτό της Κέιτ: «Δεν θα έκανε ποτέ τέτοιο λάθος»
VIP Life

Μέγκαν Μαρκλ: H πρώτη αντίδραση για την «πειραγμένη» φωτό της Κέιτ: «Δεν θα έκανε ποτέ τέτοιο λάθος»

Σχόλιο για την «πειραγμένη» φωτογραφία της Κέιτ Μίντλετον με τα παιδιά της μετά το σοβαρό χειρουργείο της, φέρεται να έγινε από το περιβάλλον της Μέγκαν Μαρκλ.

Πιο συγκεκριμένα όπως επικαλείται η Page Six: «Η Μέγκαν δεν θα έκανε ποτέ αυτό το λάθος» δήλωσαν πηγές που βρίσκονται κοντά στον Χάρι και στην Μέγκαν Μαρκλ.

Κέιτ Μίντλετον: Δεν πείθει η συγνώμη! Θύελλα αντιδράσεων για την πειραγμένη φωτό - Τα 16 ζητήματα

Οι πηγές αυτές δήλωσαν πως «αν ο Χάρι και η Μέγκαν είχαν αντιμετωπίσει ποτέ το ίδιο πρόβλημα, θα είχαν εκμηδενιστεί. Δεν ισχύουν οι ίδιοι κανόνες και για τα δύο ζευγάρια. Αυτό είναι ένα λάθος που δεν θα έκανε ποτέ η Μέγκαν… έχει καλό μάτι και τρομερή προσοχή στη λεπτομέρεια»

meghan.markle.official_1710009561_3320123301428450582_47337869290.jpg

Μετά τον σάλο που προκλήθηκε, η σύζυγος του πρίγκηπα Ουίλιαμ, Κέιτ Μίντλετον, αναγκάστηκε να προχωρήσει σε δήλωση και να ζητήσει συγνώμη, μέσα από τον επίσημό της λογαριασμό στο Twitter/Χ, για την αναστάτωση που προκλήθηκε.

«Όπως πολλοί ερασιτέχνες φωτογράφοι, πειραματίζομαι περιστασιακά με το μοντάζ. Ήθελα να ζητήσω συγνώμη για τη σύγχυση που προκάλεσε η οικογενειακή φωτογραφία που μοιραστήκαμε χθες. Ελπίζω ότι όλοι όσοι γιορτάζουν είχαν μια πολύ χαρούμενη Ημέρα της Μητέρας», έγραψε χαρακτηριστικά.

_kate_middleton_royal_1705849982_3285230221420249298_27910963688-(3).jpg

Λίγες ώρες μετά το απολογητικό μήνυμα όπου ζήτησε συγνώμη, η πριγκίπισσα εθεάθη στο πίσω μέρος ενός αυτοκινήτου το οποίο οδηγούσε ο πρίγκιπας Ουίλιαμ. Το σχετικό στιγμιότυπο συζητήθηκε πάρα πολύ.

Πιο συγκεκριμένα, ο πρίγκιπας της Ουαλίας εθεάθη να κατευθύνεται με ένα μαύρο Land Rover προς το Αββαείο του Γουέστμινστερ για την ετήσια λειτουργία της Ημέρας της Κοινοπολιτείας χθες 11/3 το απόγευμα, έχοντας τη σύζυγό του δίπλα του και όλα αυτά λίγες ώρες μετά την πρώτη επίσημη φωτογραφία που κυκλοφόρησε από το παλάτι.

Κέιτ Μίντλετον: Το νέο καρέ μετά τον σάλο περί photoshop - Με τον Γουίλιαμ στο αυτοκίνητο

Μίντλετον: Το πρώτο -αναγκαστικό- tweet μετά την περιπέτεια υγείας της - Γιατί ζήτησε «συγγνώμη»;

Μέγκαν Μαρκλ - Κέιτ Μίντλετον: Το κρίσιμο τηλεφώνημα που φαίνεται να βάζει τέλος στη μεγάλη διαμάχη

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved