Μέγκαν Μαρκλ - Κέιτ Μίντλετον: Το κρίσιμο τηλεφώνημα που φαίνεται να βάζει τέλος στη μεγάλη διαμάχη
VIP Life

Μέγκαν Μαρκλ - Κέιτ Μίντλετον: Το κρίσιμο τηλεφώνημα που φαίνεται να βάζει τέλος στη μεγάλη διαμάχη

Η Μέγκαν Μαρκλ φαίνεται πως θέλει να δώσει ένα τέλος στη διαμάχη της με τον βασιλιά Κάρολο και την Κέιτ Μίντλετον.

Τον τελευταίο καιρό, φήμες θέλουν τον πρίγκιπα Χάρι να επιθυμεί να περνά περισσότερο χρόνο στην πατρίδα του, ειδικά μετά την είδηση με τη διάγνωση του βασιλιά Καρόλου με καρκίνο.

Η Μέγκαν Μαρκλ σπάει τη σιωπή της για το σκληρό bullying που δέχθηκε

Φυσικά όμως για να συμβεί κάτι τέτοιο, το ζευγάρι θα πρέπει να ρίξει τον εγωισμό του και να διορθώσει την κατάσταση με το παλάτι, καθώς τα τελευταία χρόνια έχουν έρθει σε ρήξη.

ddcc924b-kate-middleton-01.jpg

Μιλώντας στη «Mirror», ο βασιλικός συγγραφέας Τομ Κουίν δήλωσε: «Η Μέγκαν Μαρκλ δεν θέλει να επιστρέψει στην υποκριτική, αλλά φοβάται πως εάν τα πράγματα δεν φτιάξουν με τη βασιλική οικογένεια, ο Χάρι θα πάψει να αποτελεί πλεονέκτημα για το brand, άρα το brand Sussex θα υποφέρει».

Και συνεχίζει: «Κάτω από τον τεράστιο εγωισμό της, η Μέγκαν είναι στην πραγματικότητα ένας άνθρωπος με ενσυναίσθηση και σοκαρίστηκε από την πρόσφατη σοβαρή εγχείρηση της Κέιτ και τη διάγνωση του καρκίνου του βασιλιά Καρόλου».

Το κρίσιμο τηλεφώνημα

Σύμφωνα με τελευταίες πληροφορίες, η Κέιτ Μίντλετον φαίνεται πως τηλεφώνησε στη Μέγκαν Μαρκλ προκειμένου να ξεκαθαρίσει την κατάσταση μεταξύ τους.

Μια πηγή δήλωσε στο InTouch Weekly πριν από λίγες μέρες: «Λίγο μετά τη δημοσιοποίηση των ισχυρισμών πως η Κέιτ Μίντλετον και ο βασιλιάς Κάρολος ήταν αυτοί που έκαναν τα ρατσιστικά σχόλια για τον Άρτσι, η Κέιτ επικοινώνησε με τη Μέγκαν για να ξεκαθαρίσει τα πράγματα. Συμφώνησε να το κάνει, επειδή, όταν πρόκειται για τη βασιλική οικογένεια, η Κέιτ πάντα έπαιρνε σοβαρά τα καθήκοντά της».

«Αυτή η διαμάχη έχει γίνει τόσο απρεπής και εκτός ελέγχου, που αρχίζει να επισκιάζει τη βασιλεία του Καρόλου και ολόκληρη τη μοναρχία. Θέλει να θεραπεύσει το χάσμα μια για πάντα».

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved