Kate Middleton: Νοσηλεύεται σε ψυχιατρική κλινική; - Η νέα θεωρία που κάνει τον γύρο του διαδικτύου
VIP Life

Kate Middleton: Νοσηλεύεται σε ψυχιατρική κλινική; - Η νέα θεωρία που κάνει τον γύρο του διαδικτύου

Δεν έχουν τέλος οι θεωρίες για την κατάσταση της υγείας της Kate Middleton και σε όσα έχουν ακουστεί το τελευταίο διάστημα έρχεται να προστεθεί μία ακόμη φήμη η οποία βεβαίως και δεν μπορεί να επιβεβαιωθεί.

Η νέα θεωρία (συνωμοσίας) που κυκλοφορεί τις τελευταίες ώρες στα social media και στο διαδίκτυο αναφέρει πως η Πριγκίπισσα της Ουαλίας νοσηλεύεται σε ψυχιατρική κλινική.

Κέιτ Μίντλετον: Το τραγικό γεγονός που την έκανε να πάρει την ευθύνη για το σκάνδαλο με την εικόνα

_kate_middleton_royal_1675106705_3027336918602821960_27910963688-(1).webp

Τη νέα αυτή φήμη έφερε στο φως βίντεο στο TikTok που φέρεται να επιβεβαιώνει ότι γνωρίζει πού ακριβώς βρίσκεται η πριγκίπισσα της Ουαλίας, για την οποία πλέον τίποτα δεν είναι απόλυτα σίγουρο, ειδικά μετά την αποκάλυψη ότι η πρώτη επίσημη φωτογραφία της που δημοσιεύτηκε μετά από καιρό ήταν αλλοιωμένη. Σύμφωνα μάλιστα με μια Ισπανίδα δημοσιογράφο ονόματι Camila Segovia, νοσηλεύεται σε ψυχιατρική κλινική και μάλιστα σε τόσο άσχημη κατάσταση που δεν μπορεί να μιλήσει ούτε να θυμηθεί το όνομά της.

Η ασταμάτητη και παράλληλα ασυγκράτητη φημολογία δε φαίνεται να έχει καμία εγκυρότητα, καθώς από πολλούς τίθεται υπό αμφισβήτηση ακόμα και η ύπαρξη της λεγόμενης Ισπανίδας δημοσιογράφου.

Η εν λόγω θεωρία πάντως θα εξηγούσε το γεγονός ότι η Middleton δεν έχει κάνει καμία εμφάνιση μετά τα Χριστούγεννα και την ανακοίνωση του Ιανουαρίου για τη μυστηριώδη επέμβαση στην κοιλιακή χώρα και την πολυήμερη νοσηλεία και ανάρρωσή της, έστω και μέσα από ένα βίντεο, που θα έδινε ένα τέλος στην ασυγκράτητη φημολογία.

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved