Αγωνία για τον βασιλιά Κάρολο με το δημοσίευμα-βόμβα: «Οι γιατροί τού είπαν πως έχει 2 χρόνια ζωής»

ΑΠΕ ΜΠΕ EPA/Hamad Al Kaabi/UAE Presidential Court  

VIP Life

Αγωνία για τον βασιλιά Κάρολο με το δημοσίευμα-βόμβα: «Οι γιατροί τού είπαν πως έχει 2 χρόνια ζωής»

Εντείνεται η αγωνία για την κατάσταση της υγείας του βασιλιά Καρόλου, ειδικά μετά από δημοσίευμα που υποστηρίζει ότι ο μονάρχης έχει μόλις δύο χρόνια ζωής! 

Και όλα αυτά συμβαίνουν, μόλις 18 μήνες αφότου ανέβηκε στον θρόνο. Η διάγνωση του καρκίνου μετά από επέμβαση προστάτη που έκανε πριν από λίγους μήνες αναστάτωσε τον βρετανικό λαό όμως τώρα τα πράγματα παίρνουν άλλη τροπή μετά από το δημοσίευμα που θέλει τον βασιλιά να έχει στη διάθεσή του μόλις 2 χρόνια ζωής.

Μελαγχολικό το φετινό Πάσχα για την Κέιτ Μίντλετον - Θα παραστεί στη λειτουργία ο Κάρολος & η Καμίλα

BRITAIN ROYALS KING CHARLES III

Βασιλιάς Κάρολος

Τα παραπάνω συμβαίνουν παράλληλα με την εξίσου σοβαρή περιπέτεια υγείας της Κέιτ Μίντλετον η οποία την περασμένη εβδομάδα συγκίνησε με τη δημόσια παραδοχή της ότι πάσχει και εκείνη από καρκίνο.

Τώρα, λοιπόν, έρχεται το δημοσίευμα του In Touch, που υποστηρίζει πως η διάγνωση του καρκίνου του βασιλιά είναι πιο σοβαρή από ό,τι έχει διαρρεύσει από το παλάτι. Το δημοσίευμα επικαλείται πηγή μέσα από το Μπάκινγχαμ που υποστηρίζει ότι οι γιατροί έχουν ξεκαθαρίσει στον Κάρολο πως δεν έχει παραπάνω από δύο χρόνια ζωής.

«Ο βασιλιάς Κάρολος είναι πολύ πιο άρρωστος απ’ ό,τι θέλει το παλάτι να διαρρεύσει και σίγουρα η ασθένειά του δεν του επιτρέπει να διευθύνει την οικογένειά του, τα επιχειρηματικά συμφέροντα του στέμματος και να εκπληρώνει τα καθημερινά καθήκοντα της μοναρχίας», είπε άνθρωπος που ασχολείται με τη ζωή των εστεμμένων στο In Touch. «Ο καρκίνος του τον τρώει ζωντανό. Είναι πολύ αδύναμος. Η κατάσταση είναι απελπιστική».

Official Picture Released Of King Charles III, Queen Consort And The Prince And Princess Of Wales

Η δημοσιοποίηση των παραπάνω γίνεται σε ένα διάστημα που ο βασιλιάς Κάρολος απέχει από δημόσιες εμφανίσεις και βρίσκεται εν μέσω χημειοθεραπειών. Αν και αύριο, όπως έχει ανακοινωθεί, αναμένεται να εμφανιστεί στο Windsor για την λειτουργία του Πάσχα των Καθολικών, στο άμεσο μέλλον δεν θα ακολουθεί κάποιο πρόγραμμα για δημόσιες εμφανίσεις και εκπλήρωση βασιλικών καθηκόντων.

Το εν λόγω δημοσίευμα γίνεται ακόμα πιο... λεπτομερές καθώς υποστηρίζει πως ήδη έχουν ξεκινήσει και οι εργασίες για τον... σχεδιασμό της κηδείας του, μία επιχείρηση που ήδη απέκτησε όνομα και λέγεται Operation Menai Bridge.

Αυτή περιλαμβάνει τα πρωτόκολλα που θα ακολουθηθούν, συμπεριλαμβανομένης της μεταφοράς της σορού του από την αίθουσα του θρόνου στο παλάτι του Μπάκιγχαμ στο Westminster Hall. Επίσης έχει ήδη οριστεί, σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα πως η κηδεία του θα γίνει εννέα ημέρες αργότερα και πιθανότατα θα ταφεί στην βασιλική κρύπτη στο Κάστρο του Ουίνδσορ.

«Είναι αρκετά συνηθισμένο μεταξύ των Βρετανών βασιλιάδων, αλλά στην περίπτωση του Καρόλου, η προετοιμασία είναι απαραίτητη... Ορισμένοι αυλικοί πιστεύουν ότι ο καρκίνος του Καρόλου είναι χειρότερος απ’ ό,τι αφήνουν να εννοηθεί ότι είναι για να μην προκληθεί πανικός... Θα έχει όλη τη μεγαλοπρέπεια και τις περιστάσεις που αρμόζουν σε έναν Βρετανό μονάρχη» ανέφερε στο In Touch άνθρωπος που ασχολείται επισταμένα με τη ζωή των μελών της βασιλικής οικογένειας.

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved