Αχιλλέας-Ανδρέας: Ο γιος του Παύλου & της Μαρί Σαντάλ κάνει το ντεμπούτο του στη μεγάλη οθόνη!
VIP Life

Αχιλλέας-Ανδρέας: Ο γιος του Παύλου & της Μαρί Σαντάλ κάνει το ντεμπούτο του στη μεγάλη οθόνη!

Ο Αχιλλέας-Ανδρέας, γιος του Παύλου και της Μαρί Σαντάλ, μετά την εμφάνισή του στη σειρά «Τόλμη και γοητεία» του CBS, συμμετέχει στην ταινία του Netflix «No hard feelings»

Φήμες ότι θα είναι το νέο αίμα στην επόμενη ταινία «Χ-Men» πυροδότησε ο πρίγκιπας Αχιλλέας-Ανδρέας. Ο γιος του Παύλου και της Μαρί Σαντάλ ανήρτησε πριν από λίγες ημέρες σκηνή από γυρίσματα ταινίας χωρίς να διευκρινίζει για ποια πρόκειται.

Αχιλλέας-Ανδρέας: Ο πρίγκιπας που θέλει να κατακτήσει το Χόλιγουντ! Οι σπουδές & η Τόλμη και Γοητεία

achi_of_greece_1661335643_2911816884408041570_220120510.jpg

Ωστόσο, η εμφάνισή του με δερμάτινο μπουφάν στην πιο πρόσφατη ανάρτησή του στον προσωπικό λογαριασμό του στο Instagram έκανε πολλούς να πιστεύουν ότι θα έχει κάποιο ρόλο στο νέο σίκουελ του «Χ-Men». Ετοιμοπόλεμος λοιπόν, ο Αχιλλέας ιντριγκάρει τα ΜΜΕ, αφήνοντας ερωτηματικά, κάτι που ξέρει να κάνει πολύ καλά, αφού, εκτός από ηθοποιός είναι και influencer.

Thanksgiving Service For King Constantine Of The Hellenes

Στο Λονδίνο μεταξύ άλλων εστεμμένων και βασιλέων στην επιμνημόσυνη δέηση για τον έναν χρόνο από τον θάνατο του παππού του, τέως βασιλιά Κωνσταντίνου, στο Λονδίνο. (Photo by Jonathan Brady - WPA Pool/Getty Images)

Ο Αχιλλέας-Ανδρέας έχει ήδη παίξει σε γνωστές παραγωγές στο πλευρό πολλών αστέρων του Χόλιγουντ. Οι τελευταίες από αυτές είναι το «No hard feelings» του Netflix, και τα «Μαθήματα αποπλάνησης», που βγήκαν στις αίθουσες το 2023. «Η υποκριτική ήταν πάντα ένα μεγάλο πάθος μου. Όταν ήμουν παιδί θυμάμαι ότι πάντα έβλεπα ταινίες και τηλεοπτικές σειρές και έλεγα "αυτό θέλω να κάνω, να γίνω ηθοποιός"», έχει δηλώσει στο περιοδικό «Paper».

achi_of_greece_1688048541_3135900911564750482_220120510.jpg

Ο 24χρονος γόνος της τέως βασιλικής οικογένειας κάνει αργά και σταθερά βήματα στον χώρο της τέχνης. Για τις ανάγκες της καριέρας του, μάλιστα, άλλαξε το όνομά του και αφαίρεσε τον πριγκιπικό τίτλο του, υιοθετώντας το «Achi Miller», κρατώντας το επίθετο της μητέρας του, κάτι που προκάλεσε αίσθηση. Μετά τις σπουδές του στο πανεπιστήμιο, ακολούθησε το όνειρό του να γίνει ηθοποιός.

Έχει ήδη παίξει σε μια από τις πιο διάσημες δραματικές αμερικάνικες σειρές, στην «Τόλμη και γοητεία», όπως και στο «Just noise». Ο Αχιλλέας λατρεύει το επάγγελμα που έχει επιλέξει, ενώ στον λογαριασμό του στο Instagram δηλώνει «ηθοποιός», λέξη γραμμένη στα ελληνικά. Όσο για την προσωπική του ζωή, εδώ και τρία χρόνια είναι φουλ ερωτευμένος με τη χρυσή κληρονόμο Ιζαμπέλα Μασενέ, κόρη της Ναταλί Μασενέ, ιδρύτριας της πολυτελούς μάρκας μόδας Net-a-Porter.

Πηγή: Real

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved