Κέιτ Μίντλετον: «Υπερβολική & αναίσθητη»-Το BBC απαντά στις καταγγελίες για την κάλυψη του καρκίνου
VIP Life

Κέιτ Μίντλετον: «Υπερβολική & αναίσθητη»-Το BBC απαντά στις καταγγελίες για την κάλυψη του καρκίνου

Πριν από κάποιες εβδομάδες, η πριγκίπισσα της Ουαλίας, Κέιτ Μίντλετον, αποκάλυψε πως πάσχει από καρκίνο και ακολουθεί θεραπείες για την αντιμετώπισή του.

Με ένα μόνο βίντεο, η Κέιτ Μίντλετον κατάφερε να συγκλονίσει ολόκληρο τον κόσμο, με αρκετούς να αντιδρούν και να καταγγέλλουν το BBC για τον τρόπο κάλυψης του θέματος.

Κέιτ Μίντλετον: Ανησυχία στο Ηνωμένο Βασίλειο με τα στοιχεία που έφερε στο φως η αποκάλυψή της

middleton

Το BBC θέλησε να πάρει την κατάσταση στα χέρια του και να απαντήσει σε όλες τις καταγγελίες, έχοντας ως στόχο να προστατέψει την πριγκίπισσα της Ουαλίας.

Συγκεκριμένα, προχώρησε σε μια ανακοίνωση αναφέροντας: «Λάβαμε παράπονα από ανθρώπους που πιστεύουν ότι η κάλυψή μας για τη διάγνωση καρκίνου της Πριγκίπισσας της Ουαλίας ήταν υπερβολική και αναίσθητη».

Αναλυτικά η ανακοίνωση του BBC:

«Μεταδώσαμε πλήρως το άκρως προσωπικό βίντεο μήνυμα από την Πριγκίπισσα της Ουαλίας, στο οποίο μίλησε απευθείας στο κοινό για τη διάγνωση καρκίνου. Η κάλυψή μας αντανακλούσε τη σημασία αυτής της ιστορίας και την έκρηξη υποστήριξης για την πριγκίπισσα από όλο τον κόσμο. Εξηγήσαμε στο κοινό μας τι ήταν γνωστό για την κατάσταση της Κέιτ Μίντλετον, αλλά δεν κάναμε εικασίες για λεπτομέρειες που δεν είχαν δημοσιοποιηθεί.

Το ρεπορτάζ μας κατέστησε σαφές ότι αυτή είναι μια δύσκολη για την πριγκίπισσα και την υπόλοιπη βασιλική οικογένεια. Προσέχουμε ανά πάσα στιγμή να προσεγγίζουμε την κάλυψή μας με ευαισθησία.

https://www.instagram.com/reel/C41Ini8LrFb/

Αναφέραμε επίσης το αίτημα της Κέιτ Μίντλετον για προστασία της ιδιωτικής ζωής και λεπτομερώς τη δήλωση από το παλάτι του Κένσινγκτον σχετικά με το δικαίωμα της πριγκίπισσας στην ιδιωτική ζωή σε σχέση με τα ιατρικά της ζητήματα.

Πάντα εξετάζουμε προσεκτικά τις συντακτικές αποφάσεις που παίρνουμε. Αν και έχουμε ευθύνη να αναφέρουμε ιστορίες που ενδιαφέρουν το κοινό μας, εκτιμούμε ότι δεν θα είχαν εγκρίνει όλοι την προσέγγιση που ακολουθήσαμε».

Διαβάστε επίσης:

Κέιτ Μίντλετον: Η νέα αποκάλυψη, ο εκβιασμός, η απειλή & η διαρροή για τον καρκίνο!

Κέιτ Μίντλετον: Δεν επιθυμεί επίσκεψη από τη Μέγκαν και τον Χάρι και αυτός είναι ο λόγος

Μήνυμα στην Κέιτ η επιλογή του πράσινου χρώματος στη Θεία Λειτουργία για το Πάσχα - Ποια η σημασία;

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved